Ensenyament

Aquí trobareu tota la informació relacionada amb l'àmbit educatiu del municipi.


Notícies relacionades:

 • pins
  21 2 2024

  L'Ajuntament ha iniciat les actuacions per al tractament contra l'eruga processionària del pi

  En els últims dies s'han retirat una trentena de bosses de nius d'erugues, nous i vells, a la zona escolar i esportiva de titularitat municipal. S'està realitzant un tractament fitosanitari de xoc als parcs i entorns dels equipaments per eliminar la processionària, i continuar fent tractament preventiu anual.

 • certificats
  16 2 2024

  Inscripcions obertes per a l'obtenció dels certificats de català

  S'obren les inscripcions per fer les proves i obtenir els certificats de català dels nivells bàsic (A2), elemental (B1), intermedi (B2), de suficiència (C1) ) i superior (C2). Els exàmens es faran de l'abril al juny de 2024.

 • lexxit
  7 2 2024

  20 infants i 16 mentors/es van participar en una activitat de foment de la lectura

  Emmarcat en el programa LECXIT, la Biblioteca Joan Petit i Aguilar va dinamitzar dues activitats per apropar la lectura als nens i nenes. En una sala organitzada en racons, la directora va apropar-los diversos llibres de diferents tipologies i també revistes, i va mostrar el llibre "Història de Sant Feliu en contes", de Pep Casas amb les il·lustracions de Dolors Sala.

 • exposició
  6 2 2024

  Fer créixer el català a través de la conversa, a l'exposició "Quan parles fas màgia"

  La Biblioteca municipal Joan Petit Aguilar acull l’exposició "Quan parles fas màgia", una mostra d’imatges que forma part de la nova campanya del Voluntariat per la llengua (VxL). La podeu visitar fins el 28 de febrer.

 • portes obertes
  5 2 2024

  Jornades de portes obertes, preinscripció curs 2024/2025 i informació dels centres educatius

  Els centres educatius de Sant Feliu ofereixen jornades de portes obertes en les dates prèvies als períodes de preinscripció pel curs 2024/2025, per a les famílies amb fills/es que comencen el cicle d’educació infantil de segon cicle (3-6 anys), primària i educació secundària obligatòria.

Més notícies