Ocupació i promoció econòmica

Aquí trobareu tota la informació relacionada amb l'àmbit d’ocupació i promoció econòmica al municipi, és a dir, feina i formació. També la informació relacionada amb l'àmbit del comerç i del turisme.

Notícies relacionades:

 • signatura
  16 4 2024

  L’Ajuntament i la Cambra de Comerç promouran la competitivitat de les empreses

  L'Ajuntament de Sant Feliu i la Cambra de Comerç de Barcelona al Vallès Oriental han signat un conveni de col·laboració per facilitar a les persones emprenedores, start-ups i empreses del municipi un programa de serveis que contribueixi de forma eficient a la millora de la seva competitivitat.

 • català
  22 3 2024

  Vine i aprèn català a Sant Feliu! Cursos presencials i en línia

  El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) ofereix cursos de català de tots els nivells (des de l’A1 fins al C1 durant el 3r trimestre del curs 2023-24) a majors de 18 anys, o bé a persones de 16-17 anys que no hagin fet l'escolarització obligatòria a Catalunya. Inscripcions obertes del 2 al 4 d'abril!

 • joves
  19 2 2024

  Ets jove? Vols professionalitzar-te?

  Estàs a l'atur? Vols formar-te en una professió i incorporar-te al mercat laboral? Aprofita aquesta oportunitat! Inscripcions fins el 29 de febrer!
  Projecte SINGULARS - Connecta Jove VOR és un programa que permet qualificar professionalment i ajudar a inserir laboralment joves del Vallès Oriental.

 • certificats
  16 2 2024

  Inscripcions obertes per a l'obtenció dels certificats de català

  S'obren les inscripcions per fer les proves i obtenir els certificats de català dels nivells bàsic (A2), elemental (B1), intermedi (B2), de suficiència (C1) ) i superior (C2). Els exàmens es faran de l'abril al juny de 2024.

 • oferta
  2 2 2024

  Procés de selecció de personal: 1 tècnic/a de projectes assignat al Programa Escolta Jove

  L'Ajuntament té la necessitat de proveir mitjançant nomenament com a funcionari/ària interí/na la contractació d'un tècnic/a de projectes A2 assignat/da al Programa Escolta Jove, amb jornada parcial i una durada inicial de 10 mesos fins a un màxim de 3 anys.

Més notícies