Accés directe als continguts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Data oficial:05/12/2019

Capçal Visita general 1
Portada > Utilitats > Protecció de dades personals

Protecció de dades personals

L'Ajuntament de Sant Feliu de Codines, com a Responsable del tractament, garanteix un nivell adequat i coherent de protecció de les persones físiques en allò que respecte a les seves dades personals, objecte de tractament pels diversos serveis municipals de l'Ajuntament, d'acord amb el Reglament general de protecció de dades (2016/679).

L'Ajuntament de Sant Feliu de Codines només tracta les dades personals amb plena responsabilitat i lleialment, i d'acord amb les bases jurídiques que permeten la licitud del tractament, segons el Reglament General de Protecció de Dades.

En diverses pàgines del web institucional de l’Ajuntament de Sant Feliu de Codines, es sol·licita als usuaris dades de caràcter personal: nom, cognoms, adreça..., per tal de dur a terme la gestió o servei que han sol·licitat, i amb el compliment de les condicions de seguretat i confidencialitat que exigeix la legislació vigent en cada cas. Aquestes dades s’integren en els corresponents fitxers de l"Ajuntament d’acord amb la legislació o la normativa vigent en cada cas.

L’Ajuntament garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, i també la implantació de les mesures, d’ordre tècnic i organitzatiu, que garanteixin la seguretat d’aquestes dades.

L’Ajuntament utilitzarà aquestes dades exclusivament per a la prestació del servei o gestió sol·licitada. En cap cas es cedirà o comunicarà a tercers les dades recollides sense consentiment de l"usuari, excepte quan siguin necessàries per a la prestació del servei sol·licitat o siguin requerides per les autoritats públiques competents, de conformitat amb les disposicions legals i reglamentàries aplicables en cada moment.

Accés al web: Agencia Española de Protección de Datos

Accés al web: Autoritat Catalana de Protecció de Dades

 

L'Ajuntament de Sant Feliu de Codines ha designat un delegat de protecció de dades, d'acord amb el que disposa l'article 37.1.a. del Reglament general de protecció de dades (2016/679). L'adreça de contacte del Delegat de Protecció de Dades és (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Darrera actualització d’aquest contingut: 25/05/2018 a les 10:26h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Plaça Josep Umbert Ventura, 2 - 08182

Telèfon: 938 662 768 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

NIF: P-0820900I

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona
Fons Europeu de Desenvolupament Regional