Accés directe als continguts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Data oficial:26/01/2021

PORTADA > Adreces i telèfons > Entitats > El magatzem solidari

El magatzem solidari

Finalitats de l’entitat:

- Recollir, recuperar, rehabilitar, restaurar, reparar, reconvertir o transformar mobles, roba, objectes, electrodomèstics petits, jocs, i tots aquells béns de consum que se’ls pugui donar una vida nova.

- Fomentar el mercat d’objectes de segona mà com a solució alternativa a la societat de consum, especialment en el cas de persones amb dificultats econòmiques i de persones conscienciades amb el medi ambient i amb altre tipus de valors no fonamentats en el consumisme, sinó en la reutilització, la cooperació i la solidaritat.

- Realitzar campanyes d’informació i sensibilització, en la mesura de les possibilitats de l’associació, per conscienciar als ciutadans i a la societat de la importància de reutilitzar, reciclar, reparar i no tirar coses útils per preservar els recursos de la Terra i promoure un món més ecològic, just i solidari.

- Organitzar tallers, jornades informatives o conferències relacionades amb les finalitats de l’associació, tals com la restauració de tot tipus d’objectes, reciclatge, reciclatge creatiu, reparació de tot tipus d’objectes, etc.

- Servir de punt de contacte i d'intermediari en el seu cas entre les empreses, organismes i associacions benèfiques que pugin donar objectes encara útils i les persones físiques que, d’una altre manera, no tindrien accés a aquests béns, per millorar la seva qualitat de viada i pal·liar possibles necessitats.

- Fomentar i promoure altres maneres d’adquirir béns i serveis com el canvi pel canvi, o els bancs del temps.

Contacte

  • Nom: El magatzem solidari
  • Adreça: C/ Agustí Santacruz, 64, 1r 2a
  • Codi postal: 08182
  • Municipi: Sant Feliu de Codines
  • Telèfon: 659 94 86 05
  • Responsable: Alicia Misrahi Vallès, presidenta.
Darrera actualització d’aquest contingut: 02/04/2020 a les 12:54h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Plaça Josep Umbert Ventura, 2 - 08182

Telèfon: 938 662 768 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

NIF: P-0820900I

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona
Fons Europeu de Desenvolupament Regional