El magatzem solidari

Associació que pretén promoure el reciclatge i la reutilització d'objectes a través de diferents propostes i activitats per tal d'aconseguir que els ciutadans duguin a terme un consum més responsable.

Finalitats de l’entitat:

- Recollir, recuperar, rehabilitar, restaurar, reparar, reconvertir o transformar mobles, roba, objectes, electrodomèstics petits, jocs, i tots aquells béns de consum que se’ls pugui donar una vida nova.

- Fomentar el mercat d’objectes de segona mà com a solució alternativa a la societat de consum, especialment en el cas de persones amb dificultats econòmiques i de persones conscienciades amb el medi ambient i amb altre tipus de valors no fonamentats en el consumisme, sinó en la reutilització, la cooperació i la solidaritat.

- Realitzar campanyes d’informació i sensibilització, en la mesura de les possibilitats de l’associació, per conscienciar als ciutadans i a la societat de la importància de reutilitzar, reciclar, reparar i no tirar coses útils per preservar els recursos de la Terra i promoure un món més ecològic, just i solidari.

- Organitzar tallers, jornades informatives o conferències relacionades amb les finalitats de l’associació, tals com la restauració de tot tipus d’objectes, reciclatge, reciclatge creatiu, reparació de tot tipus d’objectes, etc.

- Servir de punt de contacte i d'intermediari en el seu cas entre les empreses, organismes i associacions benèfiques que pugin donar objectes encara útils i les persones físiques que, d’una altre manera, no tindrien accés a aquests béns, per millorar la seva qualitat de viada i pal·liar possibles necessitats.

- Fomentar i promoure altres maneres d’adquirir béns i serveis com el canvi pel canvi, o els bancs del temps.

C/ Agustí Santacruz, 64, 1r 2a - 08182 Sant Feliu de Codines - Barcelona
Nom de contacte: Alicia Misrahi Vallès, presidenta.
Telèfon: 659 948 605
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 15.12.2020 | 09:44