Accés directe als continguts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Data oficial:29/03/2020

Capçal Visita general 1
Portada > Actualitat > Notícies > La Comissió de Reis fa un reconeixement per la seva llarga tasca a Joan Sagalés "Rateta"

La Comissió de Reis fa un reconeixement per la seva llarga tasca a Joan Sagalés "Rateta"

17/02/2020

El divendres 14 de febrer la Comissió de Reis ha reconegut per la seva llarga tasca i els seus mèrits a Joan Sagalés "Rateta", durant el sopar que anualment es fa com a reconeixement a tots els voluntaris i voluntàries de la Comissió. 

Aquest ha consistit en un quadre elaborat per l'artista Ferran Mur, on apareix la molta feina que fa el Joan, constantment i de forma altruista, per la societat codinenca. 

Durant l'acte, el president de la Comissió de Festes, Francesc Roure, va agrair la feina feta a tots els voluntaris i voluntàries, tractoristes, maquilladores, perruqueres, vestuari, muntadors, la família del Mas Villar que cedeix les instal·lacions per la festa des de fa molts anys, els joves de les comparses tots els que d'una manera o altra fan d'aquesta una de les millors i més estimades festes de Sant Feliu de Codines. 

La regidora Esther Paracolls ha ressaltat que sense la tasca dels voluntaris i voluntàries el poble de Sant Feliu no podria gaudir de les moltes activitats que ens uneixen i fan del nostre un lloc a on cadascú se'l pot sentir com a seu. 

Arxivat a: General
Darrera actualització d’aquest contingut: 28/03/2020 a les 10:44h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Plaça Josep Umbert Ventura, 2 - 08182

Telèfon: 938 662 768 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

NIF: P-0820900I

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona
Fons Europeu de Desenvolupament Regional