Atenció a les persones

Aquí trobareu tota la informació relacionada amb l’atenció i l'ajuda a les persones al municipi, així com temes d'acollida a la immigració, feminisme i igualtat.


Notícies relacionades:

 • 02 Jun 2023 eleccions_23_juliol

  Com puc demanar el vot per correu per a les eleccions generals del 23 de juliol?

  Si ja saps que no podràs votar presencialment el 23 de juliol, tens l'opció de demanar el vot per correu del 30 de maig al 13 de juliol.

 • 17 Mai 2023 lgtbi

  17 de maig: Dia internacional contra la LGTBIfòbia

  En el marc del Dia Internacional contra l’LGBTI-fòbia, que se celebra avui, el Govern ha desplegat un nou servei d’assessorament jurídic per a víctimes de delictes d’LGBTI-fòbia, que donarà suport als processos de denúncia de situacions que constitueixin una infracció penal. Es tracta d’un servei d’acompanyament especialitzat, que es vehicularà a través de la Xarxa de Serveis d’Atenció Integral LGBTI (Xarxa SAI LGBTI), amb 114 punts arreu de Catalunya.

 • 08 Mai 2023 ajuda_menjador_23-24

  Convocatòria d'ajuts de menjador per al curs 2023/2024

  Del 9 de maig al 9 de juny, ambdós inclosos, podeu sol·licitar els ajuts de menjador per al curs 2023/2024 per als alumnes per les escoles d’infantil de segon cicle, primària i secundària obligatòria sufragades amb fons públics.

 • 10 Mar 2023 dol_miners

  L'Ajuntament de Sant Feliu de Codines mostra el seu condol a les famílies i als companys dels tres joves que han mort a l'accident de la mina de Súria

  Tres persones han mort aquest dijous en un accident a la mina de potassa de Cabanasses de Súria, al Bages.
  Des de l’Ajuntament de Sant Feliu de Codines volem donar el nostre condol als familiars, amics i companys de les víctimes mortals. 

 • 01 Mar 2023 certificat_digital

  L'Ajuntament de Sant Feliu de Codines ja tramita l'expedició del certificat digital idCAT

  A partir del dilluns 6 de març ja es pot demanar cita prèvia per aquest tràmit trucant a l'OAC (938 662 768) de dilluns a divendres de 9 a 14 hores o mitjançant la seu electrònica.

Més notícies