Esport

Aquí trobareu tota la informació relacionada amb l'àmbit esportiu del municipi.


Notícies relacionades:

 • escacs
  23 2 2024

  1a Lliga d'escacs regular, del 26 de febrer a l'1 de juny

  L'Associació Escacs Codinenc organitza la 1a Lliga d'escacs regular del 26 de febrer a l'1 de juny. Les partides es jugaran al Casal Municipal de la Gent Gran a l'hora que s'acordi entre els jugadors i l'organizació, de dilluns a divendres de 17 a 19h. Us podeu inscriure a través d'aquest formulari

 • xerrada
  22 2 2024

  Descobreix com millorar la teva salut i el teu rendiment esportiu amb cada àpat. Vine!

   La Comissió d'Esports Codinenca organitza la xerrada "Nutrició esportiva i bons hàbits alimentaris", a càrrec de la nutricionista esportiva Berta Rodríguez. Dissabte 24 de febrer a les 19.30h al Centre Cívic.

 • pins
  21 2 2024

  L'Ajuntament ha iniciat les actuacions per al tractament contra l'eruga processionària del pi

  En els últims dies s'han retirat una trentena de bosses de nius d'erugues, nous i vells, a la zona escolar i esportiva de titularitat municipal. S'està realitzant un tractament fitosanitari de xoc als parcs i entorns dels equipaments per eliminar la processionària, i continuar fent tractament preventiu anual.

 • cros
  12 2 2024

  Uns 350 corredors/es en el 7è Cros comarcal i escolar, dissabte 10 de febrer a Sant Feliu

  Sant Feliu va acollir el 7è Cros comarcal i escolar a la zona esportiva i l'espai "La Trona", amb cros comarcal, escolar i popular. Molt bona acollida malgrat el temps.

 • cros
  4 2 2024

  Inscripcions obertes al 7è Cros comarcal i escolar de Sant Feliu!

  El dissabte 10 de febrer tindrà lloc el 7è Cros comarcal i escolar amb curses i distàncies per a totes les categories a partir de 3 anys, a la zona esportiva de Sant Feliu (Av. de les Escoles) i l'espai "La Trona".
  Consulta els horaris.

Més notícies