Medi ambient

Aquí trobareu tota la informació relacionada amb l'àmbit de medi ambient i medi natural del municipi.


Notícies relacionades:

 • 20 Set 2023 setmana mobilitat 2023

  L'Ajuntament s'adhereix a la Setmana Europea de la Mobilitat

  Emmarcat en aquesta campanya, el 18 de setembre s'ha reprès el servei de "Bus a peu" cap a l'escola Jaume Balmes, adreçat als infants de primària (de P1 a P6). És una iniciativa de l'Ajuntament, l'Escola Jaume Balmes i l'AFA del centre.

 • 28 Ago 2023 alerta-diposits

  Una averia a la xarxa elèctrica deixa aturades les bombes dels pous del Fitó i posa en risc el subministrament d'aigua

  Una averia a la xarxa elèctrica d’ENDESA ha deixat sense subministrament elèctric les bombes del pous del Fitó i posa en risc el subministrament d'aigua a la població.

 • 08 Ago 2023 plaçapetita

  El mal estat de les moreres de la plaça petita obliga a fer-hi una poda d'urgència per motius de seguretat

  Aquest dimecres es realitzarà una poda d'urgència de les moreres de la Plaça petita per un tema de seguretat, i així reduir el risc de trencament i caiguda d'alguna branca o de l'arbre sencer en una zona molt concorreguda pels veïns/es. Els arbres es substituiran definitivament durant la propera tardor o hivern, tal i com es va fer fa anys a la Plaça Josep Umbert Ventura.

 • 21 Jul 2023 reduir_aigua

  L'alcalde fa una crida a reduir el consum d'aigua per no haver de portar aigua de fora del municipi

  La situació actual de sequera excepcional ha portat a una situació límit d’abastament d’aigua en la que el consum està superant la capacitat de captació del municipi de Sant Feliu de Codines. Per garantir el subministrament d’aigua potable a la població, es demana la col·laboració ciutadana per aconseguir reduir el consum en un 20%. Mentre no es reverteixi aquesta situació, es portarà aigua externa per compensar aquesta diferència entre el que consumim i el que captem.

 • 19 Jul 2023 reisc_incendis_19-7-23

  Es mantenen les prealertes per risc d'incendi i altes temperatures i cal extremar la prudència

  El Govern fa una crida a extremar les precaucions arran d’un nou episodi d’elevat perill d’incendi forestal i que s’allargaria fins avui, dimecres dia 19 de juliol.
  El Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural ha emès un informe d’episodi de perill que alerta d’una situació que arriba del sud amb temperatures extremadament altes i humitats relatives molt baixes de seguida que ens allunyem del litoral i, en molt indrets, sense recuperació nocturna.
  L’Ajuntament de Sant Feliu de Codines demana a la ciutadania que extremi precaucions i estigui atenta a les possibles restriccions. Actualment el nostre municipi està en Nivell 2 del Pla Alfa: Perill alt/molt alt d'incendi.

Més notícies