Medi ambient

Aquí trobareu tota la informació relacionada amb l'àmbit de medi ambient i medi natural del municipi.


Notícies relacionades:

 • DADES PORTA A PORTA
  27 3 2024

  Un mes després d’iniciar la campanya, les dades de reciclatge del Porta a Porta milloren notablement

  Després d'un mes de l'acte “Parlem de la recollida Porta a Porta” i de l’inici de la campanya per millorar les fraccions reciclades i reduir el rebuig, l’Ajuntament fa balanç dels resultats obtinguts. Després de 4 setmanes els quilos de les fraccions reciclades han augmentat respecte els mesos de gener i febrer de 2024.

 • amb cubell
  26 3 2024

  Cal treure els residus sempre amb cubell per no embrutar la via pública. En necessites un?

  Els residus que genera cada llar s'han de treure sempre amb cubell a la porta de casa. Per què❓ Per no embrutar l'entrada de casa vostra i la via pública.

 • cada gota compta
  25 3 2024

  Un escape room especial acció climàtica el Dia Meteorològic Mundial

  L'Ajuntament va organitzar el dissabte 23 de març un escape room especial acció climàtica, de la mà de Gaudire, que va tenir molt bona rebuda. Unes 40 persones van participar en 8 equips, superant un joc de pistes al carrer amb app mòbil i diverses proves a la plaça Josep Umbert Ventura i carrers propers.

 • escape
  15 3 2024

  Vols participar en un escape room al carrer dedicat a l'acció climàtica?

  El dissabte 23 de març a les 11.30h. Punt de trobada al mercat setmanal de la plaça Josep Umbert Ventura. Forma un equip de com a màxim 5 persones i participa al joc de pistes. Inscriu-te!

 • prohibit fer foc
  15 3 2024

  Prohibit fer foc sense autorització

  Del 15 de març al 15 d'octubre està prohibit fer foc sense autorització al bosc i en la franja de 500m que l'envolta. ⚠️ Molta precaució! La vegetació i els boscos estan molt secs. Protegim-los! ✅ Si veus fum, truca al 112.
   

Més notícies