Cultura

Aquí trobareu tota la informació relacionada amb l'àmbit cultural del municipi.


La Regidoria de Cultura organitza anualment

Notícies relacionades:

 • escudella
  16 2 2024

  Escudella de Carnestoltes, una tradició codinenca des de finals del segle XVIII

  Molt bona acollida a la festa, amb la plaça plena i les taules parades per menjar-se-la al mateix lloc on es prepara durant hores. O emportar-se-la amb una olla cap a casa. Es van repartir més de 2000 litres d'escudella.

 • carnestoltes
  12 2 2024

  Sant Feliu de Codines viu la festa de Carnestoltes amb rua i concurs de disfresses

  Molt bon ambient de famílies i infants que van participar a la festa, que va començar amb una rua amb una Reina de Carnestoltes i un Bufó cap al Centre Cívic.

 • escudella
  6 2 2024

  L'Escudella de Carnestoltes

  A Sant Feliu de Codines l’escudella ja es feia a finals del segle XVIII, i es creu que va continuar ininterrompudament com a mínim més d’un segle. La tradició es va estroncar a causa de la Guerra Civil i es va recuperar l’any 1979, gràcies a la iniciativa d’un grup de veïns i comerciants del Pla de l’Os, que van rescatar-la amb un marcat caràcter festiu.
  Fa uns anys que es fa a la plaça, de la mà dels Amics de l'Escudella. Vine amb la cassola o el plat i la cullera!

 • carnestoltes
  5 2 2024

  Carnestoltes a Sant Feliu de Codines, dissabte 10 de febrer

  La festa començarà a les 16.00h amb una rua, encapçalada per la Reina Carnestoltes i el bufó Piccolo, des de la Font dels Àlbers fins a la plaça Josep Umbert Ventura on es farà un espectacle i continuarà fins al Centre Cívic.

 • taller català
  2 2 2024

  Taller de sensibilització per a monitors/es de menjador per reflexionar sobre les actituds pel que fa a l'ús del català

  Els monitors/es de menjador de les escoles Jaume Balmes i FEDAC Sant Feliu van participar el dijous 1 de febrer en el taller de sensibilització lingüística "En l'educació i el lleure tu ets la clau", per reflexionar sobre les actituds lingüístiques relacionades amb l'ús del català en l'entorn laboral.

Més notícies