Joves

Aquí trobareu tota la informació relacionada amb l’àmbit de joventut del municipi.


Notícies relacionades:

 • 05 Des 2023 aula estudi

  Necessites un lloc tranquil per estudiar?

  L'Ajuntament ofereix un nou servei per a tots els estudiants per poder preparar els exàmens, l'Aula d'Estudi a la sala d'actes de la Biblioteca. Amb entrada per l'Ajuntament. 
  Consulteu els dies i les hores de l'Aula d'estudi.

 • 04 Des 2023 art al carrer

  1r Concurs d'Art al carrer a Sant Feliu de Codines

  L'Ajuntament convoca el 1r Concurs d'Art al carrer, una iniciativa que vol promoure l’expressió cultural amb noves pràctiques artístiques en espais de la via pública amb l’objectiu d’acostar l’art urbà a la ciutadania a través d’artistes locals que traslladin l’art a diferents murs municipals.

 • 01 Des 2023 taller acolliment

  Engegat un taller d'acolliment lingüístic per a joves

  Els dimecres a la tarda s'organitza un taller d'acolliment lingüístic al Centre Social Maria Roca-Umbert amb joves d'origen nouvingut que cursen educació secundària als centres de Sant Feliu.
  ➡️ L'objectiu és facilitar-los l'aprenentatge de la llengua catalana.

 • 20 Nov 2023 activitats 25N Sant Feliu 2023

  25N a Sant Feliu de Codines

  El 25 de novembre es celebra el Dia Internacional per l'erradicació de la violència vers les dones i des de l'Ajuntament de Sant Feliu de Codines reivindiquem el nostre rebuig cap a les violències masclistes.

  Consulta les activitats programades per a tots els públics.

 • 17 Nov 2023 debat festa major

  Què en penses de la Festa Major?

  Dimarts 28 de novembre a les 19.30h tindrà lloc al Centre Cívic una trobada oberta a la ciutadania i a les entitats al voltant de la Festa Major de Sant Feliu de Codines.

  Com vols que sigui la Festa Major de 2024? Tens propostes? Vols compartir-les? T'escoltem!! També es farà una valoració de la celebrada el 2023.

Més notícies