Alcaldia

Benvolguts/des:

Transcorregut un any d’aquesta legislatura, i a conseqüència del pacte subscrit entre el nostre grup Junts per Sant Feliu de Codines i el Partit Socialista de Catalunya per poder dur a terme una bona acció de govern municipal, vam procedir a fer el canvi d’alcalde el passat 29 de maig.

Per aquest motiu, el dia 5 de juny es va nomenar un nou alcalde. I aquest nomenament ha recaigut en la meva persona.

Compto amb un equip preparat per poder dur a terme la tasca de govern del nostre municipi, que manté intacta la il·lusió per tirar endavant els objectius del nostre programa electoral.

La gestió de l’Ajuntament del nostre municipi, que ja té més de 6400 habitants, és un repte engrescador i, malgrat la seva complexitat, estic convençuda que amb diàleg i cooperació el portarem endavant.

Personalment, em sento agraïda per la confiança rebuda. I dir-vos que em fa molta il·lusió poder encapçalar aquest nou projecte per al nostre estimat Sant Feliu de Codines.

Em poso a la vostra disposició per tot allò que considereu oportú.

Sigueu feliços i ens veiem pels carrers de Sant Feliu de Codines.

Salutacions.

Mercè Serratacó Costa
L'alcaldessa 

Tanca Formulari

Escriu a l'alcaldessa

Mercè Serratacó Costa, l'alcaldessa de Sant Feliu de Codines, a la teva disposició.

Des d'aquest espai pots escriure a l'alcaldessa de Sant Feliu de Codines i comentar els temes que et preocupin, suggerir qualsevol cosa...

És obligatori emplenar els camps marcats amb un asterisc (*).

S'ha d'escriure dues vegades per assegurar que l'escrivim correctament.

L’enviament de les dades que l'usuari ha introduït en aquest formulari implicarà l’acceptació expressa i sense reserves de la política de protecció de dades personals que figura al peu d'aquesta pàgina.

L’Ajuntament utilitzarà aquestes dades exclusivament per a la prestació del servei o la gestió sol·licitada. En cap cas se cediran o es comunicaran a tercers les dades recollides sense consentiment de l'usuari, excepte quan siguin necessàries per a la prestació del servei sol·licitat o siguin requerides per les autoritats públiques competents, de conformitat amb les disposicions legals i reglamentàries aplicables en cada moment.


Darrera actualització: 06.04.2021 | 08:27
Darrera actualització: 06.04.2021 | 08:27