Alcaldia

Salutació de l'alcalde

Benvinguts a l’Ajuntament de Sant Feliu de Codines. 

A tots els codinencs i codinenques, una afectuosa salutació i un agraïment per la confiança, entomo amb il·lusió i compromís l’encàrrec de fer-vos d’alcalde durant aquests quatre anys. 

Des de la responsabilitat que entomo, em comprometo a treballar incansablement per millorar la vostra qualitat de vida oferint-vos uns serveis de qualitat i un poble on poder viure-hi bé i desenvolupar-vos professionalment. També lluitarem per a la nostra cultura, patrimoni i llengua, per preservar-los i difondre’ls, sense perdre la prespectiva i compromís nacional amb els Països Catalans.

A totes les persones que ens visiteu, benvinguts al poble. Sant Feliu de Codines vol obrir la porta a tothom. Us convido a endinsar-vos en la història, entorn, cultura i activitat codinenca desitjant que hi trobeu un lloc on descansar, compartir, treballar, viure-hi o emprendre els vostres projectes. 

Volem ser un Ajuntament obert, participatiu, transparent i proper. Aquest portal és una eina tant per a la ciutadania com per als que ens visiteu on hi trobareu informació, notícies d’actualitat, agenda i des d’on podreu interlocutar amb l’administració. 

He assumit la responsabilitat de representar el consistori des de l’Alcaldia i tinc la sort de fer-ho de la mà d’un equip de persones preparades i motivades per fer realitat aquests projectes pel poble. Us convido a conèixer els perfils del Manel, Miquel, Maria, Queralt, Ramon i Anna, que estaran encantats d’atendre-us i escoltar-vos des de les diferents regidories que conformen el govern.

Al vostre servei. Una abraçada,

Pol Cabutí Borrell
Alcalde de Sant Feliu de Codines

Darrera actualització: 18.01.2024 | 09:45
Darrera actualització: 18.01.2024 | 09:45