Obres i serveis

Notícies

 • 28 d'agost de 2023 Una averia a la xarxa elèctrica deixa aturades les bombes dels pous del Fitó i posa en risc el subministrament d'aigua alerta-diposits

  Una averia a la xarxa elèctrica d’ENDESA ha deixat sense subministrament elèctric les bombes del pous del Fitó i posa en risc el subministrament d'aigua a la població.

 • 24 d'agost de 2023 Obres de reforma de la coberta del Pavelló Francesc Cassart obres-pavello

  Aquesta setmana s'han iniciat les obres per reparar les filtracions d’aigua de la coberta i la façana del Pavelló Francesc Cassart, que es preveu que finalitzin el dia 3 de setembre sense afectar a l'activitat esportiva de l'equipament.

 • 23 de març de 2023 BAN RESTRICCIONS DE L’ÚS D’AIGUA POTABLE Ban restriccions aigua març 2023 1

  El passat 6 de març el Govern de la Generalitat va declarar l’entrada en estat d’excepcionalitat per sequera hidrològica en el sistema Ter-Llobregat i en l’àmbit de l’aqüífer del Fluvià Muga. Sant Feliu de Codines pertany a la unitat d’explotació Capçalera del Ter i no entra dins d’aquesta declaració, sinó que segueix en estat d’Alerta declarat el Juliol de 2022.

  Degut a la situació en la que ens trobem pel baix volum de pluges dels darrers anys, la situació dels aqüífers es comença a aproximar a nivells d’excepcionalitat.

  En previsió que aquesta situació de falta de pluja s’allargui, ens obliga a modificar les restriccions d’aquesta declaració d’Alerta per així mantenir les reserves d’aigua potable al màxim nivell possible per assegurar l’abastament de la població, que es el principal objectiu del Pla Especial de Sequera.

Darrera actualització: 28.09.2020 | 10:51