Urbanisme i Mobilitat

Aquí trobareu tota la informació relacionada amb l'àmbit d’urbanisme i mobilitat del municipi.


Notícies relacionades:

 • variant
  10 4 2024

  La presentació del projecte de la variant de la C-59 a Sant Feliu genera molta expectació

  L'Ajuntament va organitzar un acte informatiu obert a la ciutadania sobre el projecte constructiu de la variant a la C-59 de Sant Feliu el dimarts 9 d'abril, que es troba en exposició pública fins el 13 de maig. La presentació va anar a càrrec del secretari de Mobilitat i Infraestructures, Marc Sanglas, i el subdirector general de Projectes i Obres, Pedro Malavia, del Departament de Territori de la Generalitat de Catalunya. 

 • canvi sentit carrers mobilitat
  8 4 2024

  Canvis en la mobilitat: C/ Anselm Clavé, Pont de Terme, Pare Coll i Padró

  Amb la finalitat de pacificar el trànsit en entorns dels centres escolars i augmentar la seguretat, a partir del 15 d'abril es restringirà la circulació del carrer Anselm Clavé, des de la Font dels Àlbers al carrer Pont de Terme fins al carrer Pare Coll, durant les entrades i sortides de l'escola FEDAC Sant Feliu, de 8.45 a 9.15h i de 16.30 a 17.30h.

 • variant
  2 4 2024

  Acte informatiu obert a la ciutadania sobre el projecte de la variant, dimarts 9 d'abril

  El Departament de Territori de la Generalitat de Catalunya ha aprovat inicialment el projecte constructiu i l'estudi d'impacte ambiental de la variant. Del 27 de març al 13 de maig es troba en exposició pública i ho podeu consultar aquí.
  El dimarts 9 d'abril a les 18.00h es farà una presentació pública del projecte al Centre Cívic, a càrrec del Departament de Territori de la Generalitat de Catalunya.

 • reunió variant
  21 3 2024

  El Departament de Territori ha aprovat inicialment el projecte constructiu i l’estudi d’impacte ambiental de la variant

  Aquest avanç en la tramitació del projecte ha estat anunciat aquest matí per la consellera, Ester Capella. A partir de la setmana vinent se sotmetrà a informació pública. 
  L’estudi d’impacte ambiental recull un traçat d’una variant de 4km, per l’oest del nucli urbà, que permet alliberar de trànsit de pas l’actual travessera.

 • contractació pública
  28 12 2023

  Licitació: Contracte de serveis per a la redacció del projecte bàsic i executiu per la rehabilitació i canvi d'ús de l'edifici de l'antiga farmàcia

  • Termini d'execució: 10 mesos
  • Pressupost base de licitació: 50.000 € (IVA exclòs)
  • Valor estimat del contracte: 60.500 € (IVA inclòs)
  • Data límit presentació d’ofertes: 11/01/2024
Més notícies