Notícies

 • curses_festa_major_2022 Obertes les inscripcions a les curses de Festa Major 2022 15 de d’agost de 2022

  A partir d'avui i fins al 12 de setembre podeu inscriure's a les curses de Festa Major 2022.

  La cursa de Festa Major és un esdeveniment on petits i grans tenen l'oportunitat de viure l'esport d'una manera festiva i participativa.
  Ja estan obertes les inscripcions, que són gratuïtes, a les curses de Festa Major que tindran lloc dissabte 17 de setembre.

 • 4g i 5g En els pròxims dies arriben els serveis de telefonia mòbil 4G i 5G a Sant Feliu de Codines 9 de d’agost de 2022

  El desplegament del 4G i  5G en els pròxims dies a la zona de Sant Feliu de Codines podria afectar el senyal de TDT.

  Les operadores de telefonia han habilitat un servei de suport al ciutadà en cas d’incidència amb la recepció de la televisió.

  Els serveis de telefonia 5G i 4G s’estan estenent progressivament pel territori, i és previst que ben aviat es dugui a terme a Sant Feliu de Codines l'activació dels serveis de telefonia de nova generació. Aquest desplegament ha de permetre una millor connectivitat a zones rurals i a l'interior dels edificis, però pot tenir afectacions sobre la recepció de la TDT en alguns casos.

 • infermera_virtual_consells Infermera virtual: darrers consells 9 de d’agost de 2022

  Consells de salut per als ciutadans i ciutadanes.
  Aquest portal, adreçat a la ciutadania i als professionals sanitaris, pretén promoure la salut de les persones, posant al nostre abast una eina educativa que ens permeti tenir cura de la nostra salut. Cada 15 dies es publicaran nous continguts sobre salut per compartir: informació, suggeriments i consells que milloraran la nostra capacitat per a tenir cura de la salut.

 • tall_carretera RECORDEU! Durant el mes d'agost tall total de trànsit a la carretera de Sant Feliu de Codines a Gallifa (BP-1241) 8 de d’agost de 2022

  Les obres d’eixamplament de la carretera BP-1241, que van començar al mes de maig, arriben a l’alçada del pont de la Roca un punt on els treballs obliguen a tallar-la totalment durant tot el mes d'agost.

 • consentiment La Delegació del Govern contra la Violència de Gènere (DGVG) llença una campanya de conscienciació contra la violència sexual 8 de d’agost de 2022

  Amb motiu de les celebracions estiuenques, festivals musicals i festes populars, la xifra d'agressions sexuals a les dones s'eleva de manera dramàtica. Aquesta situació fa necessari un compromís per part de les Administracions Públiques en la sensibilització a tota la població sobre els drets de les víctimes i els recursos dels quals disposen en cas de sofrir una agressió sexual. La violència sexual es produeix en el moment en el qual deixa d'existir un consentiment lliure i voluntari per part de la dona i, a més d'atacar el seu cos, crea en elles una idea d'inseguretat i d'alguna manera les fa sentir culpables de sofrir agressions sexuals, així com responsables de prevenir-les.
   

 • covid_4_8_22 Comunicat de l'Ajuntament sobre la situació actual de la Covid-19: 5 casos positius en els darrers 14 dies i risc de brot baix. SEGUIM EN PANDÈMIA 4 de d’agost de 2022

  L'índex del risc de rebrot de Sant Feliu de Codines és baix, de 34.24 punts. Segons la informació actualitzada al web de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (27/07/22) el municipi de Sant Feliu de Codines ha registrat 2 casos positius diagnosticats amb PCR i tests d'antígens els últims 7 dies i també s’han comptabilitzat 5 casos en els darrers 14 dies. Es tracta d’un nivell baix, però hem de seguir alerta. La taxa de reproducció de l’epidèmia se situa en 0.43 punts. Aquest índex s’obté de la mitjana de persones que s’infecten a partir d’un mateix cas. Si aquest valor se situa per sobre d’1, l’epidèmia creix, mentre que si es troba per sota d’1, l’extensió del virus baixa.

 • figuració_24_agost Es busquen figurants per a la gravació d'una sèrie 3 de d’agost de 2022

  Es necessita gent de Sant Feliu de Codines d'entre 18 i 60 anys per a la gravació d'una sèrie el proper 24 d'agost al nostre municipi. 
  També es busquen cambrers reals. 

 • més_grans_2022 Sant Feliu de Codines reconeix els més grans del municipi que no han rebut cap reconeixença anteriorment 2 de d’agost de 2022

  L'Ajuntament de Sant Feliu de Codines ha fet un reconeixement a la dona i a l'home més grans de la nostra vila, que fins ara no havien rebut cap tipus d'homenatge, amb motiu del Dia del Patró, el passat dilluns 1 d'agost. 

 • fi_curs_escola_bressol_2022 Festa de final de curs de l'escola bressol de Sant Feliu de Codines 1 de d’agost de 2022

  El passat 22 de juliol es va celebrar la festa de final de curs de l’escola bressol municipal Mestre Jané, una celebració que va ser ben especial: la Colla de Geganters de Sant Feliu va amenitzar la tarda i a més, va ser la primera festa de final de curs després de les restriccions per la pandèmia de la covid-19.

 • compra_i_descobreix Guanyadors i guanyadores de les Campanya Compra i Descobreix Catalunya 1 de d’agost de 2022

  Ja tenim els guanyadors i guanyadores (el sorteig es va fer el passat 9 de juliol)  de la  Campanya Compra i Descobreix Catalunya. 

  Els premis són 33 estades per a dues persones a municipis de tota Catalunya, on podran gaudir de sortides, visites guiades, gastronomia, esports, nits d'hotels a diversos punts i racons del territori.

   

 • sang 55 extraccions de sang en una nova jornada de donació de sang a Sant Feliu de Codines 1 de d’agost de 2022

  55 donants de sang ha sigut el balanç final de la passada campanya de donació de sang del passat 18 de juliol. 

 • banner sequera BAN sobre les restriccions en el consum de l’aigua per l’entrada en alerta per sequera hidrològica 29 de de juliol de 2022

  En data 26/7/2022 s’ha publicat al DOGC la Resolució ACC/2374/2022, de 23 de juliol, del director de l’Agència Catalana de l’Aigua, per la qual es modifiquen els estats de sequera pluviomètrica de 5 unitats d’explotació i es declara l’entrada en alerta per sequera hidrològica de les unitats d’explotació 01 Anoia – Gaià, 07 Capçalera del Ter i 16 Mitjà Llobregat

 • nuria feliu Mor Nuria Feliu als 80 anys d'edat. 23 de de juliol de 2022

  Nuria Feliu, icona de la música catalana, mor per les complicacions d'un ictus que va patir fa un any i mig.

 • Aaron González Felicitats Aaron!! Millor nota de selectivitat 2022 de Sant Feliu de Codines 22 de de juliol de 2022

  Volem felicitar l'Aaron González Carrasco doncs amb un 8,1, ha estat l'estudiant de batxillerat de Sant Feliu de Codines que aquest curs ha tret el millor resultat en la fase comuna de la selectivitat.

 • PATI ESCOLA BRESSOL MESTRE JANE Gratuïtat I2!! 22 de de juliol de 2022

  Famílies amb infants nascuts el 2020:

  Una de les novetats per al curs vinent, és que, coincidint amb una major col·laboració en el finançament per part de l’Ajuntament i la Generalitat de Catalunya,  les famílies amb infants que cursaran l’Infantil 2 (l’últim curs que oferim a les Llars d’Infants abans del pas a l’escola), no hauran de pagar quota pel servei bàsic d’escolarització entre els mesos de setembre a juny , és a dir, el servei que s’ofereix de les 9 a les 12 hores i de les 15 a les 17 hores.

 • ruta_fonts Vine a fer la Ruta de les Fonts 1 i guanya un àpat per a dues persones 22 de de juliol de 2022

  A partir de la darrera setmana de juliol si vens a fer la Ruta de les Fonts 1, podràs entrar en el sorteig d'un àpat per a dues persones. 
  Anima't i participa!
  És una bonica, entretinguda i fàcil ruta urbana que et permetrà descobrir Sant Feliu de Codines a través de les seves fonts. 
   

 • Felicitats Aaron!! Millor nota de selectivitat 2022 de Sant Feliu de Codines 22 de de juliol de 2022
 • eros_psique 7è Cicle Musical: Concert a l'església. "Eros i Psiqué: les sonoritats que es desitgen" 20 de de juliol de 2022

  Diumenge 24 de juliol a les 19 hores podrem gaudir del concert a l'església "Eros i Psiqué: les sonoritats que es desitgen"  amb Patrícia del No i J.A. Domené.
   

  Reserva d'entrades: aquí. 

 • 20è_aplec_sardanes 7è Cicle Musical: 20è Aplec de la sardana 19 de de juliol de 2022

  Dissabte 23 de juliol a les 20 hores podrem gaudir del 20è Aplec de la sardana amb les  cobles Sant Jordi-Ciutat de Barcelona i Jovenívola de Sabadell a la plaça Josep Umbert Ventura. 

 • swing_cats 7è Cicle Musical: Aula de música de Barcelona. The swing cats 18 de de juliol de 2022

  Divendres 22 de juliol a les 22 hores podrem gaudir de swing amb  The Swing Cats​  al Parc Municipal de Can Xifreda. 
   

  Reserva d'entrades: aquí.

Darrera actualització: 06.04.2021 | 07:47
Darrera actualització: 06.04.2021 | 07:47