Notícies

 • covid_26_11_21 Comunicat de l'Ajuntament sobre la situació actual de la Covid-19: 6 casos positius en els darrers 14 dies i risc de brot baix 26 de novembre de 2021

  L'índex del risc de rebrot de Sant Feliu de Codines ha passat a un nivell baix, de 62.77  punts. Segons la informació actualitzada al web de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (26/11/21) el municipi de Sant Feliu de Codines ha registrat 3 casos positius diagnosticats amb PCR els últims 7 dies i també s’han comptabilitzat 6 casos en els darrers 14 dies. Es tracta d’un nivell baix. La taxa de reproducció de l’epidèmia se situa en els 0,79  punts. Aquest índex s’obté de la mitjana de persones que s’infecten a partir d’un mateix cas. Si aquest valor se situa per sobre d’1, l’epidèmia creix, mentre que si es troba per sota d’1, l’extensió del virus baixa.

 • COVID_certificat A partir d'avui, divendres 26 de novembre, serà obligatori presentar el Certificat COVID digital de la UE per accedir a determinats espais 26 de novembre de 2021

  A partir d'avui, divendres 26 de novembre, caldrà presentar el certificat COVID digital de la UE, que serà obligatori per accedir a zones interiors de restaurants, locals d’oci nocturn, gimnasos, celebracions amb ball en recintes tancats i també per a visitants de residències de gent gran.

 • banner_25N MANIFEST 25N Dia Internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones 25 de novembre de 2021

  MANIFEST 25 NOVEMBRE 2021
  GENERALITAT DE CATALUNYA


  Avui 25 de Novembre de 2021, commemorem el Dia internacional per l’eliminació de la violència vers les dones i volem que totes les accions i actes que es generen al voltant d’aquesta data s’estenguin a tots els dies de l’any. La lluita per una vida lliure de violències és cada dia.

 • 25N_2021 25 de novembre: Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones 25 de novembre de 2021

  L’Ajuntament de Sant Feliu de Codines s’adhereix al Manifest del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones.
  Sant Feliu de Codines dóna suport al Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les dones del 25 de novembre adherint-se al manifest. 
  Des de la Regidoria d'Igualtat i la Biblioteca Municipal s'han programat dos actes en suport a aquest dia: 

  • Dimecres 24 de novembre a les 17.30 hores a la Biblioteca: " El gran viatge de l'Arc de Sant Martí". 
  • Dijous 25 de novembre a les 17.30 hores a la Biblioteca: Monòleg "Estimar sense morir".
 • sala_plens El Ple Municipal Ordinari d'avui dimecres 24 de novembre serà presencial 24 de novembre de 2021
 • sant_miquel_diputacio L’Espai Natural de Sant Miquel del Fai reobrirà al públic durant la primavera de l’any vinent 23 de novembre de 2021

  L’espai natural de Sant Miquel del Fai es reobrirà al públic durant la primavera de l’any 2022. Així ho va anunciar el passat divendres 19 de novembre la presidenta de la Diputació de Barcelona, Núria Marín, durant una visita institucional a Sant Feliu de Codines.

 • estandard_feliuà L’estendard feliuà al Museu Nacional d'Art de Catalunya de Barcelona (MNAC) 23 de novembre de 2021

  Vint anys desprès de la celebració de l’Any Gaudí, el Museu Nacional afronta una revisió crítica de l’obra de l’arquitecte amb una exposició de gran format que reuneix més de 650 objectes arquitectònics, de disseny i mobiliari, obres d’art, documentació, plànols i fotografies, s’allunya dels tòpics i proposa una revisió completa de la trajectòria de Gaudí, des dels anys de formació fins a la seva mort i el seu enterrament multitudinari.

 • trobar_feina Prepara't per trobar feina: nous temps 22 de novembre de 2021

  Dijous 2 de desembre a les 16 hores al Centre Cívic La Fonteta. 

 • covid_19_11_21 Comunicat de l'Ajuntament sobre la situació actual de la Covid-19: 5 casos positius en els darrers 14 dies i risc de brot mitjà 19 de novembre de 2021

  L'índex del risc de rebrot de Sant Feliu de Codines ha passat a un nivell mitjà, de 89.4  punts. Segons la informació actualitzada al web de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (19/11/21) el municipi de Sant Feliu de Codines ha registrat 4 casos positius diagnosticats amb PCR els últims 7 dies i també s’han comptabilitzat 5 casos en els darrers 14 dies. Es tracta d’un nivell mitjà. La taxa de reproducció de l’epidèmia se situa en els 1,12  punts. Aquest índex s’obté de la mitjana de persones que s’infecten a partir d’un mateix cas. Si aquest valor se situa per sobre d’1, l’epidèmia creix, mentre que si es troba per sota d’1, l’extensió del virus baixa.

 • gran_recapte Arriba la 13ena edició del Gran Recapte 19 de novembre de 2021

  La 13ena edició del Gran Recapte d’Aliments se celebrarà a finals del mes de novembre del 2021. Les dates seran del 19 al 27 de novembre als establiments. I de l’11 de novembre a l’11 de desembre per al Gran Recapte on line.

 • setmana_europea_prevencio_residus_2021 Adhesió a la Setmana Europea de la Prevenció de Residus 2021 18 de novembre de 2021

  L’Ajuntament de Sant Feliu de Codines s’adhereix a la Setmana de la Prevenció de Residus 2021 que se celebrarà del 20 al 28 de novembre.

 • li_donem_segona_vida? 1r Concurs Instagram "Li donem una segona vida?" 18 de novembre de 2021

  La regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Sant Feliu de Codines, per tal de celebrar la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, que serà del 20 al 28 de novembre de 2021, convoca el 1r Concurs d’Instagram Li donem una segona vida a les coses?

 • decamero_cancel·lat Contes per adults. Contes de pandèmia: El Decameró ANUL·LAT PER CANVI DE DATA 17 de novembre de 2021

  La sessió de contes per adults, contes de pandèmia d'aquest divendres 19 de novembre queda anul·lada per canvi de data. 

 • 40anys_FMC Sant Feliu de Codines rep un reconeixement pels seus 40 anys ininterromputs a la Federació de Municipis de Catalunya 16 de novembre de 2021

  L'alcaldessa de Sant Feliu de Codines, Mercè Serratacó, va assistir el passat dissabte 13 de novembre a l’acte de commemoració dels 40 anys de la Federació de Municipis de Catalunya (FMC), al Museu del Ferrocarril de Vilanova i la Geltrú, després de la 32a Assemblea General de l’entitat, i on va fer un reconeixement a tots els ajuntaments, entre ells el de Sant Feliu de Codines, adherits a la FMC interrompudament des dels seus inicis.

 • teleassistencia ESTAFA A PERSONES GRANS - TELEASSISTÈNCIA 16 de novembre de 2021

  Des de la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra informen que durant els darrers dies han detectat una modalitat d’estafa que pot afectar al col·lectiu de gent gran.

 • deixalleria_ Dimecres 17 de novembre al matí, la deixalleria romandrà tancada 16 de novembre de 2021
 • 15N 15 de novembre: celebrem el Dia Mundial sense Alcohol 15 de novembre de 2021

  L’Ajuntament de Sant Feliu de Codines vol conscienciar als ciutadans del municipi recordant que el dia 15 de novembre és el Dia Mundial sense Alcohol, una data establerta per la Organització Mundial de la Salud (OMS) amb l’objectiu de conscienciar a les persones de tot el món sobre el danys físics i psicològics que produeix el consum d’aquest tipus de substancia al seu organisme.

 • siavt Servei d'Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit 14 de novembre de 2021

  A partir del mes de juny, el Servei d'Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit (SIAVT) es posa en contacte amb les víctimes d'accidents de trànsit per oferir el suport necessari durant tot l'any.

 • covid_12_11 Comunicat de l'Ajuntament sobre la situació actual de la Covid-19: 3 casos positius en els darrers 14 dies i risc de brot molt baix 12 de novembre de 2021

  L'índex del risc de rebrot de Sant Feliu de Codines és d'un nivell molt baix, de 6.85  punts. Segons la informació actualitzada al web de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (12/11/21) el municipi de Sant Feliu de Codines ha registrat 1 cas positiu diagnosticat amb PCR els últims 7 dies i també s’han comptabilitzat 3 casos en els darrers 14 dies. Es tracta d’un nivell molt baix. La taxa de reproducció de l’epidèmia se situa en els 0.14  punts. Aquest índex s’obté de la mitjana de persones que s’infecten a partir d’un mateix cas. Si aquest valor se situa per sobre d’1, l’epidèmia creix, mentre que si es troba per sota d’1, l’extensió del virus baixa.

 • sorra_bruta Recollida de la sorra bruta d'animals 10 de novembre de 2021

  L'Ajuntament de Sant Feliu de Codines posa a disposició de tothom que ho necessiti unes noves etiquetes adhesives de "Sorra bruta d'animals". Les etiquetes es poden passar a recollir a l'ajuntament de dilluns a divendres de 9 a 14 hores a l'oficina d'atenció ciutadana (OAC). Les botigues d'animals i l'Associació defensa animal Sant Feliu de Codines-Cats&Roses també en tindran a disposició de tothom que en necessiti.

Darrera actualització: 06.04.2021 | 07:47
Darrera actualització: 06.04.2021 | 07:47