Accés directe als continguts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Data oficial:19/01/2019

Capçal Visita general 1
Portada > Actualitat > Agenda > Espectacle de Pallassos sense fronteres amb Pep Callau

Espectacle de Pallassos sense fronteres amb Pep Callau

Dia i hora: dijous 03/05/2018 a les 17:30

Lloc: Plaça Josep Umbert Ventura

Organitza: Pallassos Sense Fronteres

La plaça Josep Umbert Ventura acull el dijous 3 de maig a les 17.30h un espectacle de Pallassos sense fronteres amb Pep Callau.

“Pallassos Sense Fronteres” és una entitat sense ànim de lucre creada l’any 1993, arran de la guerra dels Balcans. Han col·laborat amb més de 250 companyies de pallassos d’arreu, com ara la Pepa Plana, els Pepsicolen, Marduix, Monti, Escarlata Circus, etc. L’entitat ofereix suport emocional a les poblacions afectades per conflictes bèl·lics o catàstrofes naturals mitjançant actuacions de pallassos, circ o qualsevol varietat d’aquestes disciplines artístiques, amb “gires” que recorren els territoris afectats.

L’Ajuntament de Sant Feliu de Codines va signar el mes d'abril de 2017 un acord de col·laboració amb aquesta entitat, amb la cessió d’un local per a les seves tasques de gestió així com d’un magatzem a l’antiga caserna.

A canvi, l’entitat oferirà al poble assajos generals en públic o preestrenes dels espectacles preparats per l’equip d’artistes i conferències sobre cooperació i ajut humanitari, basades en les tasques i les experiències de la pròpia associació.

 

Darrera actualització d’aquest contingut: 16/01/2019 a les 18:13h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Plaça Josep Umbert Ventura, 2 - 08182

Telèfon: 938 662 768 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

NIF: P-0820900I

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona
Fons Europeu de Desenvolupament Regional