Accés directe als continguts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Data oficial:21/06/2018

Capçal Visita general 1
Portada > Actualitat > Notícies > Es presenten els contes escrits pels participants al programa Lecxit, de foment de la lectura

Es presenten els contes escrits pels participants al programa Lecxit, de foment de la lectura

13/06/2017

Aquest curs escolar 2016/2017 ha continuat, en el marc del Pla Educatiu d’Entorn, el programa “Lecxit” de la Fundació Jaume Bofill. Es tracta d’un projecte que funciona gràcies a la col·laboració de voluntaris i voluntàries que acompanyen amb tutoria individual la lectura dels infants un cop a la setmana.

La setmana passada es van presentar els contes escrits pels nens i nenes de les escoles a partir dels dibuixos fets pels alumnes del taller d'art de l'Espantaocells. L'Ajuntament ha contribuït amb les despeses d'impressió del llibret de contes.

El dia 28 de novembre va engegar aquest programa, l'objectiu del qual és incrementar l’èxit educatiu i millorar la comprensió lectora de l’alumnat dels centres escolars. Aquesta iniciativa es realitza a les escoles d’infantil i primària Jaume Balmes i FEDAC Sant Feliu en horari extraescolar dins el centre.

 

Arxivat a: General, Notícies d'Ensenyament
Darrera actualització d’aquest contingut: 20/06/2018 a les 10:27h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Plaça Josep Umbert Ventura, 2 - 08182

Telèfon: 938 662 768 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

NIF: P-0820900I

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona
Fons Europeu de Desenvolupament Regional