Infermera virtual: darrers consells

Dimecres, 26 de maig de 2021 a les 00.00 h

Consells de salut per als ciutadans i ciutadanes.
Aquest portal, adreçat a la ciutadania i als professionals sanitaris, pretén promoure la salut de les persones, posant al nostre abast una eina educativa que ens permeti tenir cura de la nostra salut. Cada 15 dies es publicaran nous continguts sobre salut per compartir: informació, suggeriments i consells que milloraran la nostra capacitat per a tenir cura de la salut.

Vigila amb els productes 'light'
Els productes light sí que aporten energia, però en menor quantitat; malgrat poder contribuir en el seguiment d'una dieta per a aprimar-se, no oblidis que contenen calories, no s'ha d'abusar.

Què faig si la vacuna de la covid19 em fa reacció?
Algunes persones després de les vacunes poden tenir reaccions locals com dolor, inflamació, envermelliment, calor o nòduls en la zona d’injecció. Per alleugerin-les, aplica’t fred a la zona cobrint-ne la pell amb una tela per evitar el contacte directe.
També es poden donar reaccions generals, es a dir de tot el cos, com febre, dolor o malestar general. Per alleugerir -les es pot prendre un antitèrmic o analgèsic. Si aquests no milloren, consulta a un professional sanitari.

Darrera actualització: 26.05.2021 | 11:54

Imatges

consells_infermera