Taller: l'orgànica al compostador

Divendres, 22 d'abril de 2022 de 18.00 h a 20.00 h

Tens hort o jardí i no fas compost? Vols aprendre a fer compost? Vols saber que és compostable i que no? I com s’ha d’ubicar el compostador?
Si estàs interessat, vine al taller gratuït de compostatge que es realitzarà els propers dies 1 i 22 d’abril de 2022 al Centre Cívic La Fonteta, de 18 a 20 hores.
El 22 de juny es realitzarà una sessió de seguiment per tots aquells que hagin fet el taller.
Per poder participar cal inscripció prèvia, trucant al telèfon 93 866 27 68 ext. 235de dilluns a divendres de 8 a 12 hores. Les places són limitades, els 15 primers interessats tenen dret a formació i a un compostador domèstic. Per la resta d’interessants podran assistir a la formació però no se’ls hi adjudicarà un compostador.

Aquesta campanya s’engega a través del Consorci de Residus del Vallès Oriental en el marc de la campanya “Aquí no llencem res!” i en col·laboració amb els ajuntament de Sant Feliu de Codines i altres ajuntaments del Vallès i Moianès com l'Ametlla del Vallès, Bigues i Riells del Fai, Castellterçol, Gualba, Lliçà de Vall, Martorelles, Montmeló, la Roca del Vallès, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Esteve de Palautordera,  Sant Pere de Vilamajor, Sant Fost de Campsentelles, Sant Quirze Safaja, Santa Eulàlia de Ronçana, Santa Maria de Martorelles, Santa Maria de Palautordera, Vallgorguina, Vallromanes, Vilanova del Vallès, per tal de fomentar el compostatge casolà. És un taller adreçat als habitatges amb jardí per aprendre a fer compostatge domèstic i reduir els residus orgànics de la llar.

El compostatge domèstic permet valorar la matèria orgànica que generem a casa i obtenir adob a partir d'aquests residus (restes de fruita, restes vegetals del jardí, peix, carn, etc.). Aquest procés redueix i transforma la matèria orgànica fresca i molt fermentable, com són les nostres restes de menjar, en una matèria orgànica més estable en el temps, que no provoca pudors i no atrau insectes.

Centre Cívic La Fonteta

Plaça de l'1 d'Octubre de 2017 - Plaça Josep Umbert Rosàs, S/N - 08182 Sant Feliu de Codines - Barcelona
Telèfon: 938 662 570
Adreça electrònica: ccivic.sfcodines@diba.cat
Horari:  
De dilluns a divendres de 17 a 21h.
Dissabte d'11 a 13h.
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 21.04.2022 | 09:52