Homenatge a Pompeu Fabra

Divendres, 22 de gener de 2016 a les 00:00

L’Ajuntament de Sant Feliu de Codines, en col·laboració amb l’Institut d’Estudis Catalans i Òmnium Cultural, organitza un homenatge a la figura de l’il·lustre filòleg Pompeu Fabra.

El actes s’iniciaran el divendres 22 de gener, a les 19 hores, amb una conferència a la Biblioteca Joan Petit i Aguilar a càrrec del lingüista Jordi Mir, titulada “Pompeu Fabra, pare del català modern” i "Apunts de l’exili republicà" de l'historiador Borja de Riquer.

El diumenge 24, coincidint amb la data de sortida de Fabra cap a l’exili republicà de 1939, a les 12 del migdia hi haurà l’acte d’inauguració d'una placa commemorativa, al carrer Agustí Santacruz, 67.

L’acte estarà presidit per l’alcalde, Sr. Pere Pladevall; el secretari general de l’Institut d’Estudis Catalans, Sr. Romà Escales; per la família Riquer, actuals propietaris de l’edifici, i pel Sr. Isidor Marí, representant d’Òmnium Cultural.

Darrera actualització: 06.04.2021 | 09:34