3a edició Festival El Ganxo: Tahadi - Ravidi Goldschmidt

Diumenge, 13 de juny de 2021 de 19.45 h a 20.45 h

TaHaDi són Víctor Lalauze, Nacho Peres Osia i Ravid Goldschmidt, tres músics gens convencionals que practiquen l’art d’extraure els sons orgànics dels seus instruments tel·lúrics.
Segons ells mateixos expliquen, “aquest espectacle pretén fer arribar a l’oient els processos que la naturalesa porta quant al desenvolupament vegetal d’una planta, des de l’eclosió d’una llavor fins que la flor es marceix”. TaHaDi treballa amb la connexió entre instruments històrics com el didgeridoo i la taula juntament amb el jove instrument, el hang, creant una atmosfera de nou món. Acústica antiga i moderna, timbres d’orient i occident; fusta, pell i mineral vibren en un acord i t’apropen a l’harmonia dels processos de la naturalesa. TaHaDi acoloreix la màgia que generen els tres instruments amb ritmes i melodies que et transportaran i t’acompanyaran en el sentir del moment.
És, en resum, un cant a la vida i a la importància de les situacions quotidianes i ínfimes que són les que acaben donant sentit a la nostra existència. En qüestió d’estètica musical és un manifest minimalista associat a l’observació dels impulsos que fan sorgir la vida, representant el seu cicle repetitiu a través dels sons d’instruments com el digeridoo, el hang i la taula. Una excepcional proposta per a mesurar l’harmonia que regeix al nostre entorn i al mateix temps també dins nostre.

Reserva entrades aquí. 

Museu Municipal Can Xifreda

Parc de Can Xifreda - 08182 Sant Feliu de Codines - Barcelona
Nom de contacte: Associació Amics del Museu de Sant Feliu de Codines i voluntariat
Telèfon: 689 694 503
Adreça electrònica: info@xifreda.org
Lloc web: www.xifreda.org
Horari:  
El museu obre sense cita prèvia cada primer diumenge de mes de 12:00 a 14:00h. Però degut a les restriccions d'aforament, també obre tots els caps de setmana si es truca demanant dia i hora. Cal esperar la confirmació.
Vegeu situació en el mapa
Darrera actualització: 03.06.2021 | 11:14