7è Cicle Musical: Aula de música de Barcelona. The swing cats

Divendres, 22 de juliol de 2022 de 22.00 h a 23.00 h

The Swing Cats ens presenten un repertori de swing recordant temes clàssics del jazz en format acústic i original. Amb la càlida i melodiosa veu de Saphie Wells acompanyada de tres grans instrumentistes, la formació repassa al més pur estil dels anys 30 i 40 temes d’artistes com Duke Ellington, George Gershwin, Jimmy McHugh i Dorothy Fields, entre d’altres.

 

Ara presenten Used to be Duke, dedicat a un dels més grans compositors de l’era del swing, i de la història del jazz en general: el gran Duke Ellington.
El quartet barceloní, liderat per la seductora veu de Saphie Wells i sota l'escalf d'uns músics que coneixen molt bé la dinàmica del swing, The Swing Cats ens acosten a les belles harmonies i melodies del compositor nord-americà, tot passant-les pel seu particular sedàs a ritme de swing.
The Swing Cats ha participat al Festival de Jazz de Platja d’Aro, al Vinum Nature, a l’Andorra Shopping Festival, al festival Grec, a les tardes de swing al Museu Nacional d’Art de Catalunya i al Moscow Day Celebration Festival de Rússia, entre d’altres, i ha tocat en escenaris com el Jamboree, l’Ateneu Santfeliuenc, l’Auditori Pau Casals d’El Vendrell o els Pavellons Güell.

Components (fitxa artística):

  • SAPHIE WELLS · veu
  • JOAN SUBIRATS · saxo i clarinet
  • MARC MASAGUÉ · guitarra
  • PERE LOEWE· contrabaix

 

Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Codines. 

Parc municipal Can Xifreda

Entrada pel c/ Agustí Santacruz i c/ dels Castanyers - 8182 Sant Feliu de Codines - Barcelona
Nom de contacte: Ajuntament de Sant Feliu de Codines
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 21.06.2022 | 12:55