7è Cicle Musical: Havaneres amb Ultramar

Diumenge, 17 de juliol de 2022 de 19.00 h a 21.00 h

Grup fundat l´any 2000, per anteriors components del grup “Núria Berengueras i “QUATRE VEUS”, amb extensa  trajectòria musical  i amb  reconegut prestigi interpretatiu tant a nivell de veus com d´instrumentació. Nombroses actuacions arreu de Catalunya i el Principat.Podem destacar actuacions rellevants, amb la participació de  la Cantada de Calella de Palafrugell, la Gran trobada d´Havaneres “Barcelona cara al mar” , al Serrallo de Tarragona , La Trobada a Platja d´Aro ..etc.

 La intervenció al programa de TV3 amb Albert Om on es presentà el projecte musical “LA RUTA DEL ROM conjuntament amb LOS MANOLOS  l´any 2008  amb una gira per tot Catalunya i en el que es combinaba l´havanera amb la rumba catalana , amb gran èxit i participació de públic.

La grabació de tres treballs discogràfics – “HOMENATGE A ORTEGA I MONASTERIO” , - RONDA LITORAL” i el darrer enregistrat –“ÀNIMA D´HAVANERA”.

Ultramar és un grup dinàmic i creador, amb un cuidat arranjament de les cançons que li donen un estil molt propi i personal, amb una armonia musical que marca la diferència dins el camp de l´havanera i cançó de taverna.

 

 

Actualment el grup està format per 5 components:

Agustí Alonso i Amador : Acordió i veu

Juan Carlos Estev : Baríton i percussió

Rafa Pino i Bueno: tenor i guitarra

Joan Ramón Berruezo : Guitarra  i baix acústic

Núria Berengueras i Costa : Mezzo , guitarra i baix acústic.

Direcció : Núria Berengueras

Arranjaments : Joan Ramón

Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Codines. 

Plaça de Santo Domingo

Plaça Santo Domingo - 8182 Sant Feliu de Codines - Barcelona
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 21.06.2022 | 13:27