Concurs de punts de llibre

Del 29 de març a les 17.00 h al 18 d'abril de 2023 a les 20.00 h

El termini de presentació és del 29 de març al 18 d’abril de 2023 en horari d’obertura de la biblioteca o bé, es pot enviar una imatge de cada una de les bandes del punt de llibre a la Biblioteca Joan Petit i Aguilar a través del privat d’Instagram. En cas de resultar primer premi, s’haurà de lliurar l’original a la biblioteca.

El termini de presentació és del 29 de març al 18 d’abril de 2023 en horari d’obertura de la biblioteca o bé, es pot enviar una imatge de cada una de les bandes del punt de llibre a la Biblioteca Joan Petit i Aguilar a través del privat d’Instagram. En cas de resultar primer premi, s’haurà de lliurar l’original a la biblioteca.

El veredicte es farà públic el dia 22 d’abril en els actes previstos per a la revetlla de Sant Jordi i a través de les xarxes socials. Els guanyadors podran passar a recollir el seu premi, a partir del dilluns 24 d’abril a la biblioteca.
El primer premi de cada categoria consistirà en un lot cultural i la edició del punt que serà utilitzat com a punt per la biblioteca. Per als dos finalistes un lot cultural.

Organitza: Biblioteca Joan Petit i Aguilar. 

Darrera actualització: 28.03.2023 | 12:16