Conferències de tardor

Del 22 de d’octubre al 12 de de novembre de 2021

Conferències de tardor a la Sala d'Actes de la Biblioteca Joan Petit i Aguilar. 

Col·labora: Museu Municipal Can Xifreda. 

  • Divendres 22 octubre: CÀPSULES DE PATRIMONI LOCAL: Els forns de coure materials d’obra i els rajolers de Sant Feliu, a càrrec de Lluís Auroux. A les 19.30h a la Biblioteca. Amb la col·laboració del Museu Municipal Can Xifreda.
    La feina del rajoler. Processos, tècniques i eines. Vocabulari de l'ofici. Construcció i emplaçament dels forns de Sant Feliu. Una feina artesanal desapareguda, explicada com mai, a partir de les restes de forns i de converses amb els últims que s'hi van dedicar.
  • Divendres 29 octubre: CÀPSULES DE PATRIMONI LOCAL: L’Estendard de l’Orfeó Feliuà a càrrec de Francesc Garriga. A les 19.30h a la biblioteca. Amb la col·laboració del Museu Municipal Can Xifreda.
    Reelaboració a fons i obligada, de l'entorn que Antoni Gaudí va fer per l'Orfeó Feliuà, a la llum dels recents descobriments que donen un gir inesperat a la història. 
  • Divendres 12 novembre: MANUEL SÁNCHEZ "MOTS DE SANT FELIU": Pretén deixar constància dels mots, expressions i dites que utilitzaven els nostres pares i avis. Els temps canvien i les paraules també. Per això, moltes d'aquestes expressions poden caure en el desús i l'oblit. Aquest treball vol mantenir la memòria d'unes formes de comunicar-se, que no fa gaire, eren d'ús corrent. 

Biblioteca Municipal

Plaça Josep Umbert Ventura, 3 - 08182 Sant Feliu de Codines - Barcelona
Nom de contacte: Directora de la Biblioteca — Mª Pilar Garcia
Telèfon: 938 661 452
Adreça electrònica: b.st.feliuc.jpa@diba.cat
Lloc web: bibliotecavirtual.diba.cat/sant-feliu-de-codines-biblioteca-joan-petit-i-aguilar
Horari:  
HORARI D'ESTIU DEL 20 DE JUNY AL 19 DE SETEMBRE
Matins de dilluns a divendres de 9.30 a 13.30 hores.
Tardes de dimecres de 15.30 a 20 hores.
TANCAT PER VACANCES DEL 8 D'AGOST AL 2 DE SETEMBRE.
Vegeu situació en el mapa
Darrera actualització: 30.09.2021 | 10:52