El 16 i 17 d'octubre tornen els 2 dies dels Cingles

Del 16 a les 09.00 h al 17 de d’octubre de 2021 a les 14.00 h

El Moto Club Cingles de Bertí va oferir la seva primera edició dels Tres dies dels Cingles l’any 1972 Durant molts anys i gràcies a l’esforç i dedicació de molta gent va funcionar i va esdevenir un gran trial amb un gran ressò arreu del món.
Ara fa 12 anys que no es celebra cap edició, però quest any el 16 i 17 d’octubre torna a engegar motors, hi haurà una nova edició amb noves generacions, noves emocions, amb molta il·lusió i molts bons records. Es vol donar continuïtat als Cingles repetint la carrera anualment, i amb la intenció que tornin a ser els 3 dies que eren abans.
Torna l’emblemàtic trial dels Cingles amb un circuit amb 60 zones diferents (30 per dia) passant per Gallifa, Sant Feliu de Codines, Sant Quirze Safaja i Caldes de Montbui.

El trial constarà d’un únic nivell, considerat mitjà i sense zones de perill. Per tal d’evitar els malentesos entre pilots i controls en la modalitat Non, es podrà parar a la zona però es posarà límit de temps per afavorir les conduccions més dinàmiques i evitar cues (cada zona tindrà un temps determinat adequat a la llargada de la zona). Si el pilot no s’atura per fer els passos el temps donat serà suficient.

Són places limitades a 150 participants sense seguidors amb motos, per poder reduir l’impacte mediambiental.

 

Darrera actualització: 01.10.2021 | 12:10