Escape Room de carrer "El Marxant d'art"

Dissabte, 23 de desembre de 2023 de 11.00 h a 13.00 h

El dissabte 23 de desembre arriba a Sant Feliu de Codines l'Escape Room "El Marxant d'art". Formeu un equip de 2 a 4 persones. Punt de trobada al Centre Cívic a les 11.00h. 

"El lladre conegut amb el nom de "El Marxant d'art" ha robat un quadre molt important i avui s’ha detingut una persona que podria tenir a veure amb la compra il·legal d’aquest. La informació que posseeix i una estranya maleta codificada que suposadament li ha donat el venedor ens deixa ben clar que aquest ha estat molt curós de no revelar directament la ubicació de les obres per evitar ser descobert en el moment de la venda. Sabem la data i l'hora en què es durà a terme la transacció però desconeixem el lloc..." Podreu recuperar el quadre robat?

Inscripcions fins el 16 de desembre a través del codi QR. Places limitades. És una aventura d'Estrambòtic.

És una activitat adreçada als joves de més de 12 anys. També hi poden participar els més petits (+ 9 anys) però amb suport de persones adultes.

L'Escape Room té una durada aproximada des de l'hora d'inici d'1 a 2 hores, segons l'experiència i habilitat dels i les participants. Cal utilitzar un telèfon mòbil amb connexió a la xarxa i la bateria carregada.

 

Darrera actualització: 05.12.2023 | 12:02