Gran Recapte d'Aliments 25 i 26 de novembre

Del 25 a les 09.00 h al 26 de novembre de 2022 a les 23.00 h

Caritas Parroquial de Sant Feliu de Codines, entitat adherida al Banc d’aliments, promou la recollida d’aliments del Gran Recapte al poble, amb la col·laboració dels serveis socials, voluntaris/àries de Sant Feliu i l'alumnat de secundària dels centres escolars i establiments col·laboradors. 

Aquesta campanya és clau per als Bancs dels Aliments, aconseguint gairebé 5 milions d’aliments, que permeten proveir a les entitats d’aliments bàsics com  la llet, l’oli o les conserves per un  període aproximat de 3 mesos. 
L’objectiu de la campanya és informar i sensibilitzar a la ciutadania sobre la realitat de la pobresa alimentària en el nostre entorn, per afavorir la donació d’aliments i, alhora, promoure una col·laboració continuada amb els Bancs dels Aliments al llarg de l’any. Els Bancs dels Aliments catalans es troben en una situació delicada arran de l’actual context d’inflació, i per això aquest any, la campanya té tanta importància. 
Si us acosteu als establiments col·laboradors Condis/ Bonarea deixeu els aliments que hagueu adquirit a qualsevol establiment, col·laborador o no, als voluntaris que hi ha a l'entrada. 

Darrera actualització: 23.11.2022 | 12:13