Presentació de La Petita Oncodines

Divendres, 24 de novembre de 2023 de 19.30 h a 20.30 h

El divendres 24 de novembre, a les 19.30h, es presentarà la 2a edició de "La Petita Oncodines", al Centre Cívic La Fonteta.

La Petita OnCodines, la prova adaptada als més petits, tindrà lloc el 2 de març de 2024. Els equips podran estar formats per un mínim de 3 participants i un màxim de 6. Funcionant per relleus i amb un mínim de tres persones en marxa en cada un dels relleus. 

Els equips, formats per infants d’entre 7 i 15 anys, han de completar un recorregut circular de 20 quilòmetres, de Sant Feliu a Sant Quirze Safaja. Cada equip, a més, ha de fer una aportació sense que hi hagi un mínim requerit.

La Petita OnCodines és una activitat inclusiva i adaptada i tornarà a comptar amb un tram adaptat perquè el puguin fer tots els infants independentment de les seves condicions físiques. 

L’OnCodines és un repte esportiu i solidari contra el càncer. Les tres fundacions beneficiàries han explicat a que destinen els donatius del repte:

●    La Barcelona Brain Health Initiative, de l’Institut Guttmann, el destina al manteniment del projecte de recerca en salut cerebral que fa el centre. 
●    La Fundació d’Oncologia infantil Enriqueta Vilavecchia, al pavelló de la Victòria. Un equipament que està fent a l’hospital de Sant Pau, on hi té la seu, que serà un espai de suport integral, que ofereixi places residencials i suport de dia, i que faciliti espais de respir, lleure i suport familiar, i espais adequats per acompanyar els darrers dies de vida.
●    La Fundació Oncovallès es dedica a donar suport a malalts de càncer i a les seves famílies. Recentment ha adqurit un nou local al centre de Granollers i amb part de la recaptació de la darrera OnCodines ha comprat una furgoneta de 9 places per a acompanyar pacients que ho necessiten a tractaments oncològics. La furgoneta s’ha presentat a l’acte de divendres.

Darrera actualització: 16.11.2023 | 12:49