Supernit a les biblioteques

Divendres, 19 de maig de 2023 de 19.00 h a 23.00 h

El divendres 19 de maig, a partir de les 19 hores, els nens i nenes de Sant Feliu de Codines podran participar a la Supernit a les biblioteques, que tindrà lloc a la Biblioteca Joan Petit i Aguilar i a més de 220 equipaments d'arreu del territori, fruit de la col·laboració del SX3 amb la Xarxa de Biblioteques Públiques de Catalunya. 

Amb l'objectiu de tornar a ser l'esdeveniment simultani arreu del territori amb més seguiment de la història del SX3, els nens i nenes que hi vulguin participar hauran d'anar a la biblioteca, a partir de l'1 de maig, per inscriure's a la Supernit. La proposta, que és gratuïta, té les places limitades a la capacitat de cada equipament.

Les novetats de l'esdeveniment arriben de la mà del renovat SX3, amb la cara més popular entre els més petits: en Titó. En un dels capítols nous del programa, en Titó i el seu amic John C. convidaran els infants a anar d'excursió a la biblioteca, on gràcies als llibres es pot viatjar a diferents mons. A partir de l'1 de maig, data en què s'obriran les inscripcions a la Supernit, s'anunciarà aquesta sortida tan especial a través de les plataformes digitals del nou SX3.

Una altra de les sorpreses de la proposta d'aquest 2023 serà l'estrena d'una cançó i un videoclip: "La biblioteca està plena de llibres". 

Biblioteca Municipal

Plaça Josep Umbert Ventura, 3 - 08182 Sant Feliu de Codines - Barcelona
Telèfon: 938 661 452
Adreça electrònica: b.st.feliuc.jpa@diba.cat
Lloc web: bibliotecavirtual.diba.cat/sant-feliu-de-codines-biblioteca-joan-petit-i-aguilar
Horari:  
HORARI:
Matins: dimarts, dijous i dissabtes de 10 a 13 hores.
Tardes: de dilluns a divendres de 15.30 a 20 hores.
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 02.05.2023 | 10:02