Trobada ciutadana: Elaborem l'ordenança ciutadanana de civisme i convivència

Dimecres, 22 de maig de 2024 de 18.30 h a 20.00 h

Volem treballar amb tu per fer de Sant Feliu de Codines un municipi cohesionat, segur i més amable. Participa-hi!

Sessió presencial: dimecres 22 de maig, a les 18.30h, al Centre Cívic.
Respon l'enquesta del 15 al 31 de maig, per conèixer la teva opinió i propostes

L'Ajuntament ha engegat un procés participatiu per redactar aquesta ordenança recollint les opinions dels codinencs i condinenques i oferint espais de diàleg per abordar tot allò que té relació amb la bona convivència entre els veïns i veïnes.

El civisme i la convivència són claus a l'hora de generar el marc de relacions de respecte, confiança i solidaritat entre les persones a l'espai públic i en les relacions entre veïns i veïnes a l'espai privat. 

L'Ajuntament considera que la ciutadania té un paper molt important i, per això, s’ha obert un procés de participació a través del qual la ciutadania i les entitats podran aportar propostes, visions i idees per a definir l'Ordenança. 

El procés es pot seguir a la plataforma Decidim Sant Feliu de Codines: https://participa311-santfeliudecodines.diba.cat


Sessió presencial: Dimecres 22 de maig

A les 18.30h al Centre Cívic La Fonteta, on tothom qui hi estigui interessat/da podrà fer propostes i opinar sobre quins aspectes, conductes o conflictes s'haurien de regular en la futura Ordenança pel que fa a l'espai públic, la mobilitat, l'oci nocturn, les festes, la tinença d'animals...


Obrim una enquesta per conèixer la teva opinió!

Del 15 al 31 de maig podeu participar responent un qüestionari online anònim i donar a conèixer quins són els aspectes que més us preocupen sobre el civisme i la convivència a Sant Feliu.

Participeu-hi, així podrem conèixer les vostres opinions i propostes!

Entra a l'enquesta

Darrera actualització: 19.05.2024 | 10:36