Aquesta granota és el dibuix que es convertirà en mascota de la secció de patinatge artístic de Sant Feliu

Dijous, 18 de de març de 2004 a les 00:00

El regidor d'Esports, Joan Tartera; el de Cultura, Lluís Vilalta, i el president del Club d'Hoquei Sant Feliu, Josep Vila, van escollir dimecres 17 de març la mascota de la secció de patinatge artístic del Club d'Hoquei de Sant Feliu, d'una vintena de dibuixos que es van presentar al concurs. La guanyadora és la que presentem i està dibuixada per una de les patinadores més petites del grup, l'Alba Posas Solanes.

Els membres del jurat van valorar l'originalitat de la granota i el fet que dóna sensació de rapidesa i de moviment. A partir d'ara la secció de patinatge artístic de Sant Feliu ja té la mascota que s'utilitzarà per representar les activitats que organitzin.
La dinamitzadora d'aquest concurs infantil per escollir la mascota de l'entitat és Gemma Truyols, una de les entrenadores de la secció de patinatge artístic que diu que una de les activitats que es tiraran endavant serà l'estampació de samarretes amb la nova mascota.
La secció de patinatge artístic del Club Hoquei Sant Feliu funciona com a una secció independent des del 26 de novembre del 2000. El patinatge artístic té dos grans grups: iniciació i categories. El primer grup participa en la competició d'interclubs que organitza la Federació de Patinatge i que consisteix en competir entre diferents Clubs de la territorial (província). A categories la subdivisió es fa per edats: aleví, infantil, cadet, juvenil, júnior i sènior.
Darrera actualització: 26.03.2021 | 11:40