Contractació d’informadors per al Pla de vigilància complementària 2004

Dilluns, 8 de març de 2004 a les 00:00

La campanya de vigilància d’incendis de l’any 2004 comença el 12 de juny i acaba el 15 de setembre. És, en aquest sentit, que la Diputació de Barcelona i els Ajuntaments han obert un procés de selecció d’informadors/es que participaran en el Pla de vigilància complementària de prevenció d’incendis forestals per la campanya d’aquest any. A Sant Feliu de Codines l’Agrupació de Defensa Forestal El Pinyó contracta un informador per al municipi. Tens temps fins el dia 15 de març a les 12h per presentar la teva sol·licitud a l'Ajuntament de Sant Feliu o a l'ADF del municipi.

L’informador es desplaçarà pel bosc amb un vehicle 4x4, informarà a les persones que es trobin en el seu recorregut del perill de fer foc i d’altres normes de conducta amb la finalitat de prevenir els incendis. També comunicarà al Centre de Control totes les incidències relacionades amb l’incompliment de la normativa d’incendis.
Si voleu informació sobre les bases de la convocatòria i la presentació de sol·licituds us podeu adreçar al taulell informatiu de l’Ajuntament de Sant Feliu on hi ha exposat el procés de selecció dels informadors de la campanya que s'ha engegat. Per informar-vos del tipus de contractació, el perfil de l’informador i la documentació necessària per formar part del procés selectiu podeu accedir al document vinculat a continuació.
Darrera actualització: 26.03.2021 | 11:40