Des del 15 de març fins el 15 d’octubre està prohibit encendre foc

Divendres, 26 de de març de 2004 a les 00:00

Durant el període comprès entre el 15 de març i el 15 d'octubre no es podrà encendre foc a les zones forestals del municipi i a la franja de 500 metres que els envolta ja que són llocs d'alt risc d'incendi. Així ho ha decretat el Departament de Medi Ambient i Habitatge com a mesura de de prevenció d'incendis forestals a Sant Feliu. Per això es prohibeix encendre foc per qualsevol tipus d'activitat: especialment no es podrà cremar rostolls ni marges ni les restes d'aprofitaments forestals. Tampoc es podran fer focs d'esbarjo i activitats relacionades amb l'apicultura.

Si fem cas d'aquestes recomanacions podrem evitar el que va succeir dimecres 24 de març en un terreny entre la C-59 i la zona esportiva de Sant Feliu. Tot i que va ser un petit focus, que es creu que va ser provocat, les regidories de Medi Ambient i de Governació de l'Ajuntament reiteren la necessitat de no fer foc durant aquest període.
De totes maneres, s’estableix que el Departament de Medi Ambient podrà concedir autoritzacions per realitzar activitats de les relacionades anteriorment sempre i quan es sol·liciti per escrit i s’especifiqui el lloc i el motiu.
La sol·licitut general per encendre foc la trobareu al document adjunt que us oferim a continuació.
Darrera actualització: 26.03.2021 | 11:40