El Ple de l'Ajuntament aprova un conveni amb el Club Futbol Sant Feliu

Dijous, 1 de d’abril de 2004 a les 00:00

El Ple de l’Ajuntament va aprovar dilluns 29 de març el conveni regulador de l’acabament de les obres de les instal·lacions annexes al bar del camp de futbol a subscriure entre el Club de Futbol Sant Feliu i l’Ajuntament, i el plec regulador del servei de bar. Aquesta nova instal·lació l'inauguraran el proper diumenge 18 d'abril a les 11h l'alcalde de Sant Feliu, Francesc Pineda; el regidor d'Esports, Joan Tartera, i el president del Club Futbol Sant Feliu, Santi Vallcorba.

El mes de gener va finalitzar l’ampliació del local social del camp de futbol que ha portat a terme l’Ajuntament, que han consistit en al construcció d’una estructura que reforça i substitueix el talús existent de forma que permet la ubicació de dependències esportives.
El Club Futbol Sant Feliu, com a entitat usuària d’aquest equipament municipal i gestora del bar, va proposar a la regidoria d’Esports finalitzar les obres i és en aquest sentit que s’ha redactat un conveni entre l’Ajuntament de Sant Feliu i el Club de Futbol que regula les condicions en què s’han d’acabar les obres de les instal·lacions annexes al bar que han consistit en dues plantes d’uns 48m2 cadascuna.
Es deixa clar que les instal·lacions acabades seran de propietat municipal i es gestionaran pel club de futbol per destinar a bar i a local social.
L’Ajuntament en ple també va aprovar una moció de suport a les víctimes de l’atemptat de Madrid de l’11 de març de 2004 i de rebuig a qualsevol tipus de terror, presentada per tots els grups municipals al Ple, que van mostrar un profund condol pels prop de 200 morts de Madrid.
També es va aprovar una moció de suport al col·lectiu per a la correcció del desequilibri que impulsa una campanya de reducció del dèficit fiscal de Catalunya presentada per tots els grups municipals.
Darrera actualització: 26.03.2021 | 11:40