Ernie Orts Quartet toca dissabte 3 d'abril a Sant Feliu

Dimarts, 30 de de març de 2004 a les 00:00

Dins el 6è Cicle de Jazz que té lloc a Sant Feliu de Codines durant els mesos de febrer, març, abril i maig, el 3 d'abril Ernie Orts Quartet serà el protagonista a les 23h al Centre Cívic. Ernest Orts és un jove saxofonista que ha realitzat estudis superiors a Espanya i França, i des de 1999 és professor de saxo al Conservatori Professional de Sabadell i acompanyant de la cantant Lucrecia, a més d'actuar en diferents formacions catalanes de jazz. Dissabte presentarà el seu darrer treball discogràfic Aluap, editat per OMIX Records a finals de 2003.

Dissabte 17 d'abril el Centre Cívic La Fonteta acollirà un nou concert dins el 6è cicle de jazz de Sant Feliu que organitza l'entitat local En Clau de jazz.
És el torn de la formació Kitflus Quartet la que atraurà al públic de Sant Feliu amb la seva música. Aquest concert està inclòs dins el Circuit Ressons del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.
Aquest és un quartet realment original no només per la seva formació: cello, baix, piano i bateria, sinó pel component altament melòdic de les seves composicions. Al marge de representar el retrobament de dos grans amics com en Josep Mas "Kitflus" i Rafael Escoté -components del desaparegut grup PEGASUS - representa també una forma diferent d'entendre els espais sonors, els colors musicals i la llibertat creativa.
Darrera actualització: 26.03.2021 | 11:40