La consellera d'Ensenyament, Marta Cid, va inaugurar el nou parvulari del CEIP Jaume Balmes

Dilluns, 29 de de març de 2004 a les 00:00

El nou parvulari de l'escola Jaume Balmes, on s'hi ubica el primer cicle de primària (P3, P4 i P5), es va inaugurar divendres 26 de març amb la presència de la consellera d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, Marta Cid; l'alcalde de Sant Feliu, Francesc Pineda; el regidor d'Ensenyament i Política Lingüística, Roc Fernàndez; la directora del CEIP Jaume Balmes, Concha Cabarcos, i l'equip directiu del centre.

Des de l'inici del segon trimestre del curs escolar està en funcionament el nou parvulari del CEIP Jaume Balmes on s'hi ubica el primer cicle de primària (P3, P4 i P5).
El 28 de novembre es va fer una jornada de portes obertes a la nova escola per tal que els pares poguessin veure les aules que ocuparien els seus fills a partir del 8 de gener.
L’equipament compta amb 6 noves aules, patis separats per cada nivell, sala de psicomotricitat, aules per a professors i menjador. La creació d'aquesta nova escola permet gaudir de més espais i més adequats per la realització de la tasca educativa i amb la futura reforma de l'antic edifici de l'Escola Jaume Balmes permetrà disposar d'una escola pública de doble línia al nostre municipi.
A més l'Ajuntament ha fet les millores necessàries per adequar l'avinguda escoles en el tram on hi ha el parvulari a través de nova senyalització vertical i horitzontal (pas zebra, parada de bus), incorporant una banda de reducció de velocitat i també posant un nou enllumenat en aquest tram on no n'hi havia. Totes aquestes millores s'han fet seguint les recomanacions del servei català de trànsit sobre itineraris escolars segurs, amb l'objectiu de millorar la seguretat dels nens a les entrades i sortides de l'escola.
Darrera actualització: 26.03.2021 | 11:40