La regidoria de Sanitat estudia fer una campanya extraordinària de donació de sang després de l’èxit de convocatòria del dissabte 13 de març

Divendres, 19 de de març de 2004 a les 00:00

El regidor de Sanitat de l’Ajuntament de Sant Feliu, Joan Comellas, estudia la possibilitat d’organitzar una campanya extraordinària de donació de sang després de l’èxit de participació a la campanya Es necessita sang, dóna’n una mica, del dissabte passat 13 de març. Un total de 60 persones van ser les que es van desplaçar al Centre d’Atenció Primària de Sant Feliu motivades a donar sang, i més de 40 no en van poder donar perquè el personal del Centre de Transfusió i Banc de Teixits (CTBT) no en podia extraure més de 60 bosses. El regidor de Sanitat ha explicat que el 13 de març es va doblar la participació respecte a les anteriors edicions.

Degut a l’alta participació, els santfeliuencs que no van poder col·laborar en aquesta edició podran fer-ho en una convocatòria extraordinària de donació de sang que es farà en una data encara per determinar.
La regidoria de Sanitat dóna les gràcies a totes les persones que han col·laborat a la campanya i han aconseguit que fos un èxit.
Us mantindrem informats del dia que es tiri endavant la propera campanya.
Darrera actualització: 26.03.2021 | 11:40