Fes un gest per l'Ela

Dilluns, 21 de juny de 2021 a les 09:50

Avui 21 de Juny, Dia Mundial de l’Esclerosi Lateral Amiotròfica (ELA), l’Ajuntament de Sant Feliu de Codines se suma a la campanya de la Fundació Miquel Valls FES UN GEST PER L’ELA il·luminant l'Ajuntament de verd, color representatiu de l’entitat, la qual lluita contra aquesta terrible malaltia i treballa per la millora de la qualitat dels afectats d’ELA i les seves famílies a tot Catalunya.

Avui és el Dia Mundial de l'ELA, i com cada any si voleu donar a conèixer l'Esclerosi Lateral Amiotròfica i donar suport a les persones afectades i als projectes que porta a terme a la Fundació Catalana d'ELA Miquel Valls, us animem a tots a pujar una fotografia fent el Gest per l’ELA a les vostres xarxes socials amb l'etiqueta #FesunGestperlELA.

Què és fer un gest per l'ELA?

El Gest per l’ELA va acompanyat d’una senzilla imatge d’una mà que forma, amb la posició dels seus dits, la lletra L. Així de fàcil volem que sigui començar a fer un gest per l’ELA, cada vegada que aconseguim que una persona faci aquest gest i conegui el seu significat, ens estarem acostant una mica més a vèncer la malaltia.

Ho podeu fer etiquetant-nos a les xarxes socials: @fmiquelvalls (Facebook, Twitter i Instagram) i a més podeu posar altres etiquetes com #diamundialela #fundaciomiquelvalls i #ela. 

Més informació: www.fundaciomiquelvalls.org

Darrera actualització: 21.06.2021 | 14:27