Infermera virtual: darrers consells

Dimecres, 25 d'agost de 2021 a les 10:30

Consells de salut per als ciutadans i ciutadanes.

Aquest portal, adreçat a la ciutadania i als professionals sanitaris, pretén promoure la salut de les persones, posant al nostre abast una eina educativa que ens permeti tenir cura de la nostra salut. Cada 15 dies es publicaran nous continguts sobre salut per compartir: informació, suggeriments i consells que milloraran la nostra capacitat per a tenir cura de la salut.

Saps com preparar un biberó?
Abans de començar, assegura't una bona higiene de mans i neteja el biberó (no fa falta esterilitzar-lo cada vegada!). Afegeix l'aigua i la llet en pols seguint la següent proporció: 30 ml d'aigua per cada cullerada de llet en pols. Mai has de fer mitja cullerada. Per exemple, si vols donar 40 ml de llet artificial, pots preparar el biberó amb 2 cullerades de llet en pols i 60 ml d'aigua; de la solució que et surti, rebutja 20 ml.

Faig pipi d’un color groc fosc...
L'aspecte més fosc de l'orina o una olor més intensa no sempre indiquen infecció; en augmentar la pèrdua de líquids a través de la suor es redueix la quantitat eliminada en l'orina, la qual cosa fa que sigui més concentrada i d'un color més intens. Recorda beure aigua sovint!

Darrera actualització: 25.08.2021 | 10:50