Infermera virtual: darrers consells

Dimarts, 12 d'abril de 2022 a les 13:30

Consells de salut per als ciutadans i ciutadanes.
Aquest portal, adreçat a la ciutadania i als professionals sanitaris, pretén promoure la salut de les persones, posant al nostre abast una eina educativa que ens permeti tenir cura de la nostra salut. Cada 15 dies es publicaran nous continguts sobre salut per compartir: informació, suggeriments i consells que milloraran la nostra capacitat per a tenir cura de la salut.

Darrers consells
Com actuo davant d’una aturada cardíaca?
El segon pas de la “cadena de supervivència”, la seqüència que s’ha de seguir en cas de presenciar una aturada cardíaca, és començar les compressions toràciques per augmentar les possibilitats de supervivència de la víctima. Idealment hauríem de donar respiracions de suport per completar les maniobres de reanimació cardiopulmonar, tot i que si desconeixem la tècnica i això ens pot fer perdre temps, hauríem de realitzar només les compressions toràciques.

Autoestima o orgull?
És important tenir autoestima, però l'orgull és perillós. Els que tenen una autoestima que no s'ajusta a la realitat tendeixen a reaccionar agressivament davant de les crítiques.

Darrera actualització: 12.04.2022 | 11:18