Fes un Gest per l'ELA

Dimarts, 21 de de juny de 2022 a les 09:00

Avui és el Dia Mundial de l’ELA (Esclerosi Lateral Amiotròfica) i des de l’Ajuntament de Sant Feliu de Codines ens sumem a la campanya de la @fmiquelvalls fent aquest Gest per donar suport a totes les persones afectades per la malaltia i les seves famílies, així com també per donar-li més visibilitat.

Animem a tots els ciutadans a pujar les seves fotografies fent aquest Gest amb les etiquetes #FesunGestperlELA #DiaMundialELA #ELA

Avui és el Dia Mundial de l'ELA, i com cada any si voleu donar a conèixer l'Esclerosi Lateral Amiotròfica i donar suport a les persones afectades i als projectes que porta a terme a la Fundació Catalana d'ELA Miquel Valls, us animem a tots a pujar una fotografia fent el Gest per l’ELA a les vostres xarxes socials amb l'etiqueta #FesunGestperlELA.

Què és fer un gest per l'ELA?

El Gest per l’ELA va acompanyat d’una senzilla imatge d’una mà que forma, amb la posició dels seus dits, la lletra L. Així de fàcil volem que sigui començar a fer un gest per l’ELA, cada vegada que aconseguim que una persona faci aquest gest i conegui el seu significat, ens estarem acostant una mica més a vèncer la malaltia.

Ho podeu fer etiquetant-nos a les xarxes socials: @fmiquelvalls (Facebook, Twitter i Instagram) i a més podeu posar altres etiquetes com #FesunGestperlELA #DiaMundialELA #ELA

Més informació: www.fundaciomiquelvalls.org

Darrera actualització: 20.06.2022 | 11:29