L'Ajuntament de Sant Feliu de Codines commemora el Dia Mundial contra el Càncer de Mama

Dimecres, 19 d'octubre de 2022 a les 09:25

L'Ajuntament de Sant Feliu de Codines se suma avui dimecres 19 d'octubre a la commemoració del Dia Internacional de la lluita contra el càncer de mama, per donar visibilitat i suport a les persones afectades.

El càncer de mama és el tumor més freqüent entre les dones, sobretot a partir dels 50 anys. La seva detecció de forma precoç és fonamental per poder tractar-lo i curar-lo. Per aquest motiu, un dels objectius més importants és diagnosticar-lo com més aviat millor per augmentar les possibilitats d'èxit del tractament i saber som prevenir-lo.

La prevenció no ha de començar en l'àmbit mèdic, a partir de mamografies, sinó en l'àmbit personal: parlem de l'auto exploració. La seva prevenció i detecció precoç és clau perquè, com més aviat es detecti, n'hi haurà més opcions per tractar-lo i seran menys agressives. L'auto exploració mamària realitzada de forma regular ajuda a conèixer com són les mames normalment i així detectar qualsevol possible canvi. És un mètode eficaç per prevenir el càncer de mama.

Darrera actualització: 19.10.2022 | 09:24