La campanya de recollida de joguines noves de la Creu Roja habilita sis punts de recollida a Sant Feliu de Codines

Dijous, 1 de desembre de 2022 a les 14:00

Sota el lema Els seus drets en joc, la campanya recull i distribueix joguines noves no bèl·liques, no sexistes, sostenibles i cooperatives entre infants en situació de vulnerabilitat. L'Ajuntament, la Biblioteca Municipal, la papereria Macedònia, el Quiosc La Plaça, Fotos Madró, i Capdevila Tecnologies són els punts on podeu dipositar les joguines fins al 3 de gener de 2023. 

Aquesta Campanya pretén fomentar el valor pedagògic i la importància educativa de la joguina, entenent-la com un element vehicular per treballar la tolerància, el respecte i la igualtat. És per aquest motiu que es recullen i distribueixen joguines noves, no bèl·liques, no sexistes, sostenibles i cooperatives entre infants en situació de vulnerabilitat de tot Catalunya.
Per fer possible aquest objectiu, hi participen més de 1.200 persones voluntàries de 80 assemblees de la Creu Roja a Catalunya que permeten que la campanya arribi a més de 300 municipis catalans i més de 22.000 infants.
A través de les xarxes socials de Creu Roja Joventut (@creurojajoventut) es podran seguir les activitats de presentació, així com rebre informació relacionada a la Campanya. Per altra banda, podeu consultar els punts de recollida i activitats a la pàgina web www.lajoguinaeducativa.com entre l'1 de desembre de 2022 i el 3 de gener del 2023.

Diferents fórmules de col·laboració
A més de sol·licitar la implicació de la ciutadania, Creu Roja Joventut demana la col·laboració d’empreses, comerços i entitats. Aquest suport pot adoptar diferents fórmules: des de la donació de joguines, fins a aportacions econòmiques passant per la cessió d’espais per a la recollida, entre d’altres.
Les donacions es podran fer als diferents punts de recollida que es poden consultar a la web www.lajoguinaeducativa.org. Al mateix espai web es pot veure el calendari de les diverses activitats previstes a les diferents localitats.

Darrera actualització: 01.12.2022 | 13:59