Procés de selecció de personal: 1 informador/a de comerç

Dimarts, 17 d'octubre de 2023 a les 20:00

L'Ajuntament de Sant Feliu de Codines preveu contractar un/a informador/a de comerç per dinamitzar el comerç local i donar suport en les campanyes de l'àrea de Comerç durant 6 mesos a jornada parcial.
 

Aquesta contractació està emmarcada en la subvenció destinada al programa de suport als territoris del Projecte Treball als Barris, convocatòria que va aprovar la Generalitat de Catalunya. Els plans d'ocupació són programes destinats a promoure la contractació laboral de persones aturades per a la realització d'actuacions de caràcter termporal i d'interès general i social.

Cal que els aspirants estiguin empadronats a Sant Feliu de Codines, hagin complert els 16 anys i es trobin en situació de desocupació.

Les sol·licituds de participació en aquesta convocatòria s’han de presentar en la forma i dins els terminis especificats en les bases de la convocatòria.

Les instàncies s’han de presentar al registre general de l'ajuntament, situat a la plaça Josep Umbert Ventura, núm. 2, de dilluns a divendres laborables, de 9.00 a 14.00h, o electrònicament a la seu electrònica de l’Ajuntament de Sant Feliu de Codines.

Us podeu descarregar les bases i la documentació a presentar.

El termini de presentació d’instàncies és del 17 d'octubre al 6 de novembre de 2023.
 

Darrera actualització: 18.10.2023 | 12:18