20 infants i 16 mentors/es van participar en una activitat de foment de la lectura

Dimecres, 7 de febrer de 2024 a les 16:00

Emmarcat en el programa LECXIT, la Biblioteca Joan Petit i Aguilar va dinamitzar dues activitats per apropar la lectura als nens i nenes. En una sala organitzada en racons, la directora va apropar-los diversos llibres de diferents tipologies i també revistes, i va mostrar el llibre "Història de Sant Feliu en contes", de Pep Casas amb les il·lustracions de Dolors Sala.

Durant les trobades, que van ser molt participatives, des de la biblioteca es van donar recursos al mentorat de com treballar els llibres. Es va obsequiar als infants amb les revistes de "Cavall Fort" i "Tatano".

Durant el mes de febrer i març es treballaran 2 o 3 contes de la Prehistòria, centrats en unes peces que s'exposen al Museu municipal Can Xifreda, on s'hi farà una visita cap a final de curs.

LECXIT és un programa de la Fundació Bofill que té com a objectiu incrementar l'èxit educatiu a través de la millora de la comprensió lectora. 

Les escoles de Sant Feliu hi participen per millorar la comprensió lectora dels nens i nenes i potenciar el gust per la lectura dels infants amb l’acompanyament d’una persona voluntària.

El repte és garantir que tot l’alumnat finalitzi l’etapa de primària amb un nivell de competència lectora que els asseguri el seu desenvolupament educatiu i social.

Fes-te voluntari i vine a llegir amb nosaltres! Acompanya un infant a les sessions lectores i encomana’l la passió i l’hàbit lector. Pots posar-te en contacte amb les escoles per participar-hi!

Darrera actualització: 07.02.2024 | 16:28

Enllaços

Imatges