Els gegants de Sant Feliu van apadrinar el gegant Joan Muntada de Sant Llorenç Savall

Dimarts, 14 de febrer de 2012 a les 00:00

Recentement, la colla de geganters de Sant Feliu va ser convidada al bateig dels gegants de Sant Llorenç Savall. Els gegants de Sant Llorenç són en Joan Muntada i la Guida de Savall. Aquesta segona és una geganta de nova construcció, la qual va ser vista per primera vegada en aquesta celebració. El Baró i la Pubilla de Sant Feliu van ser els padrins de Joan Muntada.

L'Andreu i la Coloma, els gegants de Castellcir, van ser els padrins de la Guida de Savall. La festa va estar amenitzada amb la música de les gralles i dels tabals de les colles que hi van participar. En aquesta celebració també van acompanyar la colla de geganters de Badalona. Tot plegat va finalitzar amb un dinar de germanor.
Darrera actualització: 26.03.2021 | 11:57