Accés directe als continguts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Data oficial:06/06/2020

Capçal Visita general 1
Portada > Actualitat > Notícies > Del 6 al 30 de novembre, comprar a Sant Feliu té premi

Del 6 al 30 de novembre, comprar a Sant Feliu té premi

26/11/2017

"A la tardor comprar a Sant Feliu té premi per Nadal”. Aquest és l'eslògan de la campanya comercial promoguda per l’Ajuntament amb els establiments i comerços adherits, que tindrà lloc del 6 al 30 de novembre, amb l’objectiu de fomentar la dinamització del comerç local i premiar la fidelitat dels clients.

Compra als establiments adherits per obtenir els 6 segells d’una butlleta omplerts (1 sol segell per establiment) i entrar al sorteig de diferents premis que es podran gaudir durant el mes de desembre. El sorteig i lliurament de premis tindrà lloc el dissabte 2 de desembre a la "Christmas Factory" que es farà al pàrquing del Condis a Can Comas.

Se sortejaran 20 vals valorats en 40 euros cada un per gastar-los als restaurants i botigues adherides a la campanya (10 vals per gastar als restaurants i 10 vals per gastar a les botigues).

Establiments adherits: Bar can Talet, Bar La Plaça, Ca la Rossa, Can Basté, Can Capdevila, Can Garriga, Can Turret, Clínica Dr. José Gaviño, Desnivell, Estètica Grace, Floristeria L'Arcada, Forn Turon, Foto Madró, Graons, Kebab Catalunya, La Fleca Bar, La Fruiteria, L'Estanc, L'Herbolari, Lleteria Villar, Macedònia, Mahima, Mobles Vallcorba, Mònica Estilista, Multipreu, Mystic, Papereria La Plaça, Pastisseria Josep Bosch, Pèl i Plomes, Perruqueria Pilar, Perruqueria Tere Permanyer, Restaurant Can Vidal, Restaurant Centre Cívic, Restaurant El Castanyer, Restaurant El Celler del Tiet, Restaurant Els Tr3s Tombs, Viatge Meryrox (adherits fins a dia 20 de novembre).

 

Arxius adjunts

Arxivat a: General, Notícies de Comerç
Darrera actualització d’aquest contingut: 06/06/2020 a les 11:55h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Plaça Josep Umbert Ventura, 2 - 08182

Telèfon: 938 662 768 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

NIF: P-0820900I

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona
Fons Europeu de Desenvolupament Regional