Accés directe als continguts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Data oficial:30/09/2020

Capçal Visita general 1
PORTADA > Actualitat > Notícies > Vols participar en el programa "Lecxit" de foment de la lectura amb els nens i nenes de les escoles?

Vols participar en el programa "Lecxit" de foment de la lectura amb els nens i nenes de les escoles?

01/10/2018

Aquest curs escolar 2018/2019 continua, en el marc del Pla Educatiu d’Entorn, el programa “Lecxit” de la Fundació Jaume Bofill. Es tracta d’un projecte que funciona gràcies a la col·laboració de voluntaris i voluntàries que acompanyen amb tutoria individual la lectura dels infants un cop a la setmana.

L’objectiu del projecte Lecxit és incrementar l’èxit educatiu i millorar la comprensió lectora de l’alumnat. Aquesta iniciativa es realitzarà a les escoles d’infantil i primària Jaume Balmes i FEDAC Sant Feliu en horari extraescolar dins el centre.

Qualsevol persona sense formació específica que sàpiga llegir correctament en català, amb amor per la lectura i tingui ganes d’implicar-se en l’educació dels infants, es pot fer voluntari/ària adreçant-se als centres educatius o enviar un correu electrònic a (Necessites javascript per veure aquest correu-e) (escola Jaume Balmes) o a (Necessites javascript per veure aquest correu-e) (FEDAC Sant Feliu).

Fes-te voluntari/ària i vine a llegir amb nosaltres!

 

Arxivat a: General, Notícies d'Ensenyament
Darrera actualització d’aquest contingut: 30/09/2020 a les 12:43h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Plaça Josep Umbert Ventura, 2 - 08182

Telèfon: 938 662 768 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

NIF: P-0820900I

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona
Fons Europeu de Desenvolupament Regional