Torna als carrers la campanya: Aquí no llencem res!

Dimecres, 10 de juliol de 2019 a les 00:00

El Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Oriental torna a posar en marxa la campanya de comunicació i divulgació Aquí no llencem res! amb l’objectiu de reduir el volum de residus que no es separen correctament i que van a parar al contenidor de la resta i podrien ser valoritzables si es dipositessin en el contenidor corresponent. És per això que des d'avui i fins divendres informadors del Consorci estaran a peu de carrer, a Sant Feliu, per tal de divulgar en què consisteix aquesta campanya.

La campanya Aquí no llencem res!, conjunta entre el Consorci i l’ajuntament, busca contribuir a augmentar l'índex de reciclatge i demanar-nos que separin els residus a casa. És per això que el informadors repartiran material per facilitar la separació dels residus (pac de bosses per a la recollida dels envasos de vidre, envasos lleugers i paper/cartró), la bossa per anar a comprar, entre d’altres materials.

El pac de bosses de reciclatge que faciliten des del Consorci poden ser utilitzades com a cubells. Posant una bossa d'escombraries a cadascuna d'elles es poden fer servir com a cubell i separar el que toqui segons sigui blava (paper), groga (envasos) o verda (vidre). 


Lluny dels objectius europeus
La recollida selectiva de residus a l’àmbit dl Consorci, se situa en el 38%, per sota de la mitjana de Catalunya (39,9%) i lluny dels objectius europeus que marquen que per a l'any 2020 els residus correctament segregats han de suposar un 50% del total generat, i dels catalans que són encara més exigents establint com a objectiu un 60%.

 

Darrera actualització: 30.03.2021 | 08:49

Imatges

Imatge Imatge